Woulterr
Femtopat
Daha fazla
Akiminiz batsin.Akım hocam. Ama önce sayfayı yenileyip alttaki benzer konulara bakın. 50. konu oldu artık.
Neden Sosyal'de çoğu kişinin profil fotoğrafı bu kız?
Kime baksam bu kız var. O kadar fazla gördüm ki görünce biraz sinir bile oluyorum :D Google haberler kısmında çıkan Technopat sorularında bile neredeyse hep bu kız profilli kişiler var. Aynı kişiler mi diye bakıyorum her seferinde. Farklı kişiler. Nedir, bu kız kimdir?www.technopat.net
Neden Sosyal'de çoğu kişinin profil fotoğrafı bu kız?
Kime baksam bu kız var. O kadar fazla gördüm ki görünce biraz sinir bile oluyorum :D Google haberler kısmında çıkan Technopat sorularında bile neredeyse hep bu kız profilli kişiler var. Aynı kişiler mi diye bakıyorum her seferinde. Farklı kişiler. Nedir, bu kız kimdir?www.technopat.net
Benim akımım mı hocam? EkmekArasıRam gibi şahsiyetlerin.Akiminiz batsin.
Youtube'a nasıl kaydı? Link atar mısınız?Bahsettiğim resim budur. Nedense birdenbire bu dili dışarıda soluna bakan kızı her yerde görmeye başladım, sadece Technopat'ta vardı fakat daha sonrasında iyice yayılıp YouTube'a kaydı, nedir bu fotoğrafın olayı?
Birkaç kişinin profil resmini böyle görmüştüm sanırım, maalesef video linklerini bulmam çok zor.Youtube'a nasıl kaydı? Link atar mısınız?
Youtube'da yok diye biliyorum hocam. Ben de başını çekiyordum akımın. İlk 3'tendim. Sonra LGS fulleyenler bile dahil olunca bıraktım.Birkaç kişinin profil resmini böyle görmüştüm sanırım, maalesef video linklerini bulmam çok zor.
Tüm hesaplar 1 kişiye ait de ondan. Ama kendi isteği ile giren de var.
(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.