C# Dili nasıl öğrenilir?

sono

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben C# öğreniyorum, dilin syntaxını öğrenmek problem değil hallediyorum ama bu dili kullanarak çözebileceğim problemleri internette bulmakta zorlanıyorum.

Planlı programlı bir şekilde bu tür egzersizler yapabileceğim bir site var mı?

Not: ChatGPT ile denedim ama her defasında bir şeyleri hatalı oluyor ve sürekli ben düzeltiyorum bana sunduğu şeyleri.

C# Tutorial (C Sharp)
Tavsiye ederim. Altta Quiz var. Eğer tam bilmiyorsan da dili öğretiyor.

@sono aslında burada yaratıcılık devreye giriyor. Var olan şeyler dışında kendiniz yeni şeyler üreterek yaprsanız daha iyi olur.
Debug yapmakta zorlandığını ve dili kullanmakta zorlandığını söylüyor. Dediğiniz şeyler proje yaparak kendini geliştirme. Sanırım proje yaparak gelişmeyeceğini anladı veya şu anki seviyesinde yapabileceği bir üretkenlik yok.

Ben C# öğreniyorum, dilin syntaxını öğrenmek problem değil hallediyorum ama bu dili kullanarak çözebileceğim problemleri internette bulmakta zorlanıyorum.

Planlı programlı bir şekilde bu tür egzersizler yapabileceğim bir site var mı?

Not: ChatGPT ile denedim ama her defasında bir şeyleri hatalı oluyor ve sürekli ben düzeltiyorum bana sunduğu şeyleri.

Basit bir proje düşünüyorsun ve yapmaya çalışıyorsun.

C# Tutorial (C Sharp)
Tavsiye ederim. Altta Quiz var. Eğer tam bilmiyorsan da dili öğretiyor.

Debug yapmakta zorlandığını ve dili kullanmakta zorlandığını söylüyor. Dediğiniz şeyler proje yaparak kendini geliştirme. Sanırım proje yaparak gelişmeyeceğini anladı veya şu anki seviyesinde yapabileceği bir üretkenlik yok.
Attığın linke bakacağım teşekkür ederim.

Basit bir proje düşünüyorsun ve yapmaya çalışıyorsun.
Projeden kastın nedir, uygulama yazmak gibi mi?

Nerede tam olarak ben göremedim.
Dili nasıl kullanacağımı öğrenmekte zorlanıyorum. Nasıl bir çalışma yöntemine ihtiyacım olduğunu bildiğimden de emin değilim açıkçası.

Attığın linke bakacağım teşekkür ederim.

Projeden kastın nedir, uygulama yazmak gibi mi?

Dili nasıl kullanacağımı öğrenmekte zorlanıyorum. Nasıl bir çalışma yöntemine ihtiyacım olduğunu bildiğimden de emin değilim açıkçası.

Evet hocam bir fikir bularak yapmaya başlamalısın. Ne kadar çok proje yaparsan o kadar o dile hakim olabilirsin.

C# Dili masaüstü programlama için çokça tercih edilir. Veya Unity üzerinden oyun kodlayabilirsin. Oyun için mod yapabilirsin. Yapacağının sınırı yok. Öncelikle "Ben ne yapsam bunu yaparken ve güncellerken/geliştirirken zevk alırım?" sorusunu kendine sorman gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı