Dilwe ekran kartı nasıldır?

Amazon'da gördüm. Fiyat bayağı bayağı bayağı uygun. Üretim tarihi 2021. sanırım yeni piyasaya çıkmış bir kart. DDR5 olarak gözüküyor. Alıp denemeye değer mi?

Öge türü: Grafik kartı.
Çekirdek bit genişliği: 128bit.
Video belleği kapasitesi: 4 GB.
Çekirdek frekansı: 900MHz (MHz)
3D API: DirectX 12.
Grafik yuvası: PCI Express 2.0
Video belleği türü: DDR5.
Video belleği frekansı: 1250MHz (MHz)
Video belleği bit genişliği: 128bit.
Akış işlemci birimi: 640 (birim)

Fake GPU bu almanızı tavsiye etmem üstüne biraz daha ekleyip 2. el bir şeyler bakın derim en azından orijinal.

Valla çok pis dürtüyor beni. Amazon olduğu için güveniyorum. Ayrıca HD 6770 ekran kartlari da var. Ürün açıklamasında çok güçlü dayanıklı malzemelerden üretildi yazıyor. Yemedim ama bi Turbox değildir bence 😂😂
Şu anda içimde bitcoin başlangıcı gibi bir his var. Sanki bu kart ilerde çok değerlenecek. Asus msi gibi olmasa da bi palit quadro gibi olacakmış hissi var 😁

Daha yeni çıkmıs piyasaya sanırım. Çok iyi fiyat degil mi ama !

Satıcı Amazon değil ki nesine güveniyorsunuz? Amazon Pazaryeri satıcısından almak ile Gittigidiyor'daki adı sanı duyulmamış bir yerden almak arasında fark yok, Kutudan bozuk ürün ya da kart yerine Çengelköy hıyarı çıktığında Amazon arkanızda durmayacak. Sadece satıcı Amazon ise Amazon'a güvenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı