Merhaba arkadaşlar. Eski laptopum bozuldu içindeki verileri almak için hard disk kutusu aldım. Eski laptopun SSD'sini takıp içindeki verileri aldım fakat eski laptopun düz HDD'yi bir türlü açamadım. Disk yönetimine girdiğimde disk 1 dinamik geçersiz yazmakta ne yapabilirim? İçindeki veriler gerçekten önemli.
Başına gelenler içim çözüm;
Acronis True Image for Western Digital programı ile tüm verileri kayıpsız aldım harddisk içerisinden. Daha sonra temizledim harddiski.
Verileri kaybetmek istemiyorsan para ödemelisin veya diski klonlama veya yedekleme yaparak deneyebilirsin. CMD hikayeleri falan işe yaramaz adımlar. Diski klonlayacak bir alanın varsa klonlamayı dene.
EaseUS Partition Master ile bu işi çabuk halledersin ama para ödeyerek.
Verileri kaybetmek istemiyorsan para ödemelisin veya diski klonlama veya yedekleme yaparak deneyebilirsin. CMD hikayeleri falan işe yaramaz adımlar. Diski klonlayacak bir alanın varsa klonlamayı dene.
EaseUS Partition Master ile bu işi çabuk halledersin ama para ödeyerek.
As a partition magic alternative, MiniTool Partition Wizard is the latest partition manager software that can be used to manage partitions on Windows 11/10/8/7 and Server 2003/2008/2012/2016/2019.
As a partition magic alternative, MiniTool Partition Wizard is the latest partition manager software that can be used to manage partitions on Windows 11/10/8/7 and Server 2003/2008/2012/2016/2019.
O kötü oldu. Son çare CMD denemek olacak sanırım. Yabancı diski kabul ettirmeye çalışacağız ama sürekli burada olmalı ve istediğimde resim atmalısınız.