Çözüldü ''Dinamik geçersiz disk'' hatasını nasıl düzeltirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ali dursun

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eski laptopum bozuldu içindeki verileri almak için hard disk kutusu aldım. Eski laptopun SSD'sini takıp içindeki verileri aldım fakat eski laptopun düz HDD'yi bir türlü açamadım. Disk yönetimine girdiğimde disk 1 dinamik geçersiz yazmakta ne yapabilirim? İçindeki veriler gerçekten önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başına gelenler içim çözüm;
Acronis True Image for Western Digital programı ile tüm verileri kayıpsız aldım harddisk içerisinden. Daha sonra temizledim harddiski.
Temel diske dönüştür seçeneği çıkıyor hocam fakat verileri kaybetmek istemiyorum.

Verileri kaybetmek istemiyorsan para ödemelisin veya diski klonlama veya yedekleme yaparak deneyebilirsin. CMD hikayeleri falan işe yaramaz adımlar. Diski klonlayacak bir alanın varsa klonlamayı dene.

EaseUS Partition Master ile bu işi çabuk halledersin ama para ödeyerek.

Verileri kaybetmek istemiyorsan para ödemelisin veya diski klonlama veya yedekleme yaparak deneyebilirsin. CMD hikayeleri falan işe yaramaz adımlar. Diski klonlayacak bir alanın varsa klonlamayı dene.

EaseUS Partition Master ile bu işi çabuk halledersin ama para ödeyerek.
Para ödemeden yapabileceğim bir program var mı hocam?

Benim bildiğim yok maalesef. Bir ara bu yazılım ücretsiz yapıyordu ama oda artık ücret alıyor sanırım.

Peki bu diskin içindeki verileri alabileceğim bir program var mı hocam ücretsiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı