Kahve bir mit aslında. Amerikalılar çok kahve içiyorlar, oradan dünyaya yayılmış. Elma yemek kahveden daha çok yardımcı olur dinçliğe, uykuyu açmaya mesela. Kahvenin dinçlik verdiği inancı büyük ihtimalle Amerika'da insanların günlük hayatta su gibi kahve içmelerindendir. Kültür empoze ettikleri için kahve hakkında böyle bir mit yaratılmış. Elma tavsiye ederim.. Ben de kahve içen biriyim, o ayrı bir konu..Kahve.
İnanç değil, farmakoloji.Kahve bir mit aslında. Amerikalılar çok kahve içiyorlar, oradan dünyaya yayılmış. Elma yemek kahveden daha çok yardımcı olur dinçliğe, uykuyu açmaya mesela. Kahvenin dinçlik verdiği inancı büyük ihtimalle Amerika'da insanların günlük hayatta su gibi kahve içmelerindendir. Kültür empoze ettikleri için kahve hakkında böyle bir mit yaratılmış. Elma tavsiye ederim.. Ben de kahve içen biriyim, o ayrı bir konu..
Kahve bir mit aslında. Amerikalılar çok kahve içiyorlar, oradan dünyaya yayılmış. Elma yemek kahveden daha çok yardımcı olur dinçliğe, uykuyu açmaya mesela. Kahvenin dinçlik verdiği inancı büyük ihtimalle Amerika'da insanların günlük hayatta su gibi kahve içmelerindendir. Kültür empoze ettikleri için kahve hakkında böyle bir mit yaratılmış. Elma tavsiye ederim.. Ben de kahve içen biriyim, o ayrı bir konu..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.