Comodo HijackCleaner Malwarebytes AdwCleaner Malwarebytes Anti-Malware 2022 yılı için güncellenen bir rehber için karşınızdayım. Reklam zararlılarını temizlemek istiyorsanız rehberi okuyun. İyi forumlar :). 1) Comodo HijackCleaner Dosyayı indirin ve klasöre ayıklayın. 32-bit işletim...
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Comodo HijackCleaner Malwarebytes AdwCleaner Malwarebytes Anti-Malware 2022 yılı için güncellenen bir rehber için karşınızdayım. Reklam zararlılarını temizlemek istiyorsanız rehberi okuyun. İyi forumlar :). 1) Comodo HijackCleaner Dosyayı indirin ve klasöre ayıklayın. 32-bit işletim...
Bilgisayarı açtım, parolamı girdim, masaüstüne eriştim bir anda Microsoft Edge açıldı kırmızı bir ekran. "dinoklofbzor.org" isimli bir site açıldı ama bu açılmadı virüslü site olabilir diye uyardı beni. Hemen Windows Security'den tarama yaptırdım ve hiçbir tehdit olmadığını gördüm. Nedir bu? Tek seferlik mi geldi yoksa virüs mü?
Ben bu videodaki birinci yöntem ile o sorunu çözdüm:
ve Görev Zamanlayıcı özelliğinden daha öncesinde burada benim bilgisayarımın kullanıcı adında bir özellik vardı onuda silmiştim.
Ben bu videodaki birinci yöntem ile o sorunu çözdüm:
ve Görev Zamanlayıcı özelliğinden daha öncesinde burada benim bilgisayarımın kullanıcı adında bir özellik vardı onuda silmiştim.Eki Görüntüle 1467805
Merhaba, Bu rehberimizde Kaspersky firmasının zararlı temizlemede iyi ve kullanımı kolay olan Kaspersky Virus Removal Tool adlı aracı ile zararlı temizliği yapmayı anlatacağım. Bu temizlik sonrasında inşallah sisteminizdeki zararlılardan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi temizliğe geçelim...