SeanStrickland
Hectopat
Biz bi yolunu buluruz. Getirmişiz. Onu mu yapamayacağız ?@XFarcus ekonomik olmaz ve dinozru nasıl evcilleştiricez.
Bilmiyorum.Biz bi yolunu buluruz. Getirmişiz. Onu mu yapamayacağız ?![]()
Ondan bile daha zor dnasi yok elimizde.Geri getirilmesi mümkün değil, ölen insanı kaldirmak gibi bir şey ama keşke o zamanlari uzaktan da olsa gorebilseydik.
Dinozorun hangi özelliğini kullanacağız ki?
Neticede dinozora gerek yok ama. Başka ufak canlılarla çalışma da yapabilirler. Dinozorun bir olayı yok.
Bu soruyu bana değil konuyu açana sorman lazımdı. Ben zaten ilk mesajımda dinozorların DNA'sı yok, geri getirmek imkansız demiştim. Mamutların DNA olmasına rağmen onlar için bile hala yapılamadı demiştim. Ancak bu gibi DNA üzerinde yapılan çalışmaların başka çalışmalara önayak olması demek senin sorduğun soru gibi yüzeysel bir fikir çalışması değil. Ona bakarsan uzaya gönderilen ilk canlılar, mesela köpekler için uzaya giden köpeği ne yapacağız diye bir soru sorulduğunu düşün. Veya klonlanan ilk hayvan olan bir koyun ne işe yarayacaktı? Klonlanmış bir koyunun nesini kullanacağız? Başka çalışmalara önayak olması ve yapılabilen bilimsel çalışmaların hangi seviyelere ulaşabildiğini görmek açısından bütün hepsi önemlidir. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Yukarıda verdiğim cevap bu mesajı da kapsıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.