Diplomat XP saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
XP bitti, bu aptal işletim sistemini ısıtıp ısıtıp önümüze sürenler bitmedi. En son da Diplomat XP diye bişey çıkarmışlar :) Arkadaş, ülkede ne kadar işsiz, ne kadar boş adam var. XP kullanmayın, hele hele böyle modifiye edilmiş sürümleri sakın kullanmayın! Güvenli bir işletim sistemi arıyorsanız Windows 8 tercih edin.
 
Yok abi mecburiyetten ve de sana olan gıcıklığımdan dolayı XP kullanmaya devam ediyorum:D
Ama, şaka bir yana, gerek Windows 7, gerekse Windows 8 i, somut bir şekilde benim sisteme uyarlama konusu ile beni ikna edebilirsen, elbette sabit fikirli olmadığımı göreceksin.
NOT: 2 gün önce deneme amaçlı kurmuş olduğum Windows 8 testlerim devam etmektedir. Ne yazık ki durum pek olumlu değil.
 
Bu modifiye işletim sistemlerine olan rağbeti anlamış değilim, bu sistemler genelde virüslü ve her türlü tehlikeye açık oluyor.
 
Xp'ye rağbet halen var modifiye edilmiş olsada insanlar mecbur kullanıyor. Çünkü Xp kullananların % 95'i sistem kaynakları diğer işletim sistemlerinde yetersiz kaldığından kullanıyor.
 
Xp'ye rağbet halen var modifiye edilmiş olsada insanlar mecbur kullanıyor. Çünkü Xp kullananların % 95'i sistem kaynakları diğer işletim sistemlerinde yetersiz kaldığından kullanıyor.

Alakası yok. Yarısı yeniliğe kapalı teknoloji özürlüsü olduğu için, diğer yarısı da aynı sistemle Windows 8'den daha iyi performans alacağını bilmediği için XP kullanıyor... Kısacası bilgisayarcı ne kurarsa onu kullanırım modunda olanlar.
 
Bazıları cahillikten, daha doğrusu gerçekleri kabul edemediğinden. Recep abi paylaşmıştı o fotoğrafı, adam i7 serisi işlemci 1GB RAM kullanıyor, ne olursa olsun XP en iyi işletim sistemidir diyor. Yapmayın bunu ;)
 
Tek işletim sistemlerinde değil, programlarda ve oyunlarda da aynı anlayış var. Counter-strike oyununda herkez hala cs 1.6 oynuyor ve cs 1.6 ile ilgili videolar çok var. Cs:go diye yeni bir oyun çıktı oynayan Türk sayısı az. Bir de cs:go sdk ile ilgili Türk videosu sadece 2 tane.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1,6 LAN partisinin ayrı bir tadı var sen bilmezsin. :D Her oyun oynayan video çekecek diye bir şey yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı