Öncelikle yaptığım şeyler şunlar:
*Driver'ları silip; tekrardan kendi sitesinden, en son sürümünü kurdum.
*DirectX güncellemesini Microsoft'un sitesinden indirip kurdum.
*Steam arayüzünü oyun için kapattım.
*DxDiag'tan kontrol ettim DirectX sürümüm 12(
DirectX version: DirectX 12.
DX setup parameters: Not found)
Sorun oyun fark etmeksizin her girdiğim oyunda DirectX sürücüsü çöküyor bazısı bu hatayı vermiyor, bazısı ekteki hatayı veriyor. Lütfen yardım ederken üstte yazdığım şeyleri yapmamı söylemeyin. Teşekkürler.
Aslında hatanın Türkçe'si, Direct3D sürücüsünü kaybettik. Yani oyunlara girerken kart çöküyor mu, oyunlar mı göremiyor anlamış değilim. Acaba process monitor ile log atar mısınız?
Bazı oyunlarda hata veriyor bazılarında vermiyor.Ekran kartı kullanıyor nvidia denetim masasından kontrol ettim.Process monitor ile yapamadım nasıl anlatabilirmisiniz ?
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...