Ekran kartım GT210. Valorantı başlıktaki hata dolayısıyla açamıyorum. Bazı yerlerde WİN7'ye geçersem DX11 olabileceğini yazanlar gördüm, doğruluğu var mıdır WİN10'dan WİN7 ye geçersem DirectX sürümü hatası düzelir mi, güncelleyebilir miyim?
Ayrıca sağ taraftaki sürücüler kısmında Direct3 DDI: 11.1 ve aşağıdaki özellik kısmı arkadaşımla tamamen aynı. o açabilirken ben oyunu açamıyorum.
Ekran kartım GT210. Valorantı başlıktaki hata dolayısıyla açamıyorum. Bazı yerlerde WİN7'ye geçersem DX11 olabileceğini yazanlar gördüm, doğruluğu var mıdır WİN10'dan WİN7 ye geçersem DirectX sürümü hatası düzelir mi, güncelleyebilir miyim?Eki Görüntüle 1251307
Ayrıca sağ taraftaki sürücüler kısmında Direct3 DDI: 11.1 ve aşağıdaki özellik kısmı arkadaşımla tamamen aynı. o açabilirken ben oyunu açamıyorum.
ekran kartının zaten ahı gitmiş vahı kalmış, ekran kartını idare edebilmek adına taktım çünkü işlemcide integrated graphics yok, dxcplyi de denedim ama başaramadım
bahsettiğim şey de microsoftun sitesinde yazan bu yazı. Win7 yapsam daha sonra directx için bunu yüklesem yine olmaz mı ?