"DirectX 10.1 Feature level 10.0 is required to run the engine" hatası

Wexmind

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Hik vision
Ekran kartı
Nvidia GT 210
Anakart
A320M
İşlemci
R5 2600
Ekran kartım GT210. Valorantı başlıktaki hata dolayısıyla açamıyorum. Bazı yerlerde WİN7'ye geçersem DX11 olabileceğini yazanlar gördüm, doğruluğu var mıdır WİN10'dan WİN7 ye geçersem DirectX sürümü hatası düzelir mi, güncelleyebilir miyim?
1640437831804.png

Ayrıca sağ taraftaki sürücüler kısmında Direct3 DDI: 11.1 ve aşağıdaki özellik kısmı arkadaşımla tamamen aynı. o açabilirken ben oyunu açamıyorum.

O işlemciye o ekran kartı darboğaz yapmıyor mu? Ayrıca ekran kartınız DirectX 11 bile desteklemiyor muhtemelen. O yüzden o hatayı alıyorsunuz.

Ekran kartım GT210. Valorantı başlıktaki hata dolayısıyla açamıyorum. Bazı yerlerde WİN7'ye geçersem DX11 olabileceğini yazanlar gördüm, doğruluğu var mıdır WİN10'dan WİN7 ye geçersem DirectX sürümü hatası düzelir mi, güncelleyebilir miyim?Eki Görüntüle 1251307
Ayrıca sağ taraftaki sürücüler kısmında Direct3 DDI: 11.1 ve aşağıdaki özellik kısmı arkadaşımla tamamen aynı. o açabilirken ben oyunu açamıyorum.
O ekran kartı çok low bir kart oyunu açamazsınız bile zaten açılmıyor zorlamayın.

Bu arada dxcpl.exe adlı DirectX Programıyla açabilirsiniz fakat önerilmiyor. Ekran kartı elinizde kalabilir sorumluluk kabul etmiyoruz.

Bu arada dxcpl.exe adlı DirectX Programıyla açabilirsiniz fakat önerilmiyor. Ekran kartı elinizde kalabilir sorumluluk kabul etmiyoruz.
ekran kartının zaten ahı gitmiş vahı kalmış, ekran kartını idare edebilmek adına taktım çünkü işlemcide integrated graphics yok, dxcplyi de denedim ama başaramadım
1640438585614.png

bahsettiğim şey de microsoftun sitesinde yazan bu yazı. Win7 yapsam daha sonra directx için bunu yüklesem yine olmaz mı ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı