DirectX 12 ile oyunlarda 8 çekirdeğin tamamı kullanılabilecek mi?

Sizce geçer mi?

• Evet

Oy: 9 56,3%
  • Hayır

Oy: 7 43,8%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Performans artışı sadece AMD işlemcilerde olmayacak intel işlemcilerde de performans artışı sağlayacak.

Aynen aynısından bende bahsettim ama ben olsam İntel tabanlı bir pc toplarım,şöyle bir olay var;İntel işlemci kullanarak misal bi oyunda 100 fps alıyoruz işlemcimiz 4460 olsun biz 4690k kullanıp O.C. yaptığınızda 102 103 fps alınacaktır 5820k gibi yepyeni bir işlemci kullansanız en fazla 105 106 fps alınacak ama referans aldığımız 100 fps AMD lerde mesele fx8320 de 90 lara düşüyor AMD li sistemlerde performans düşüşü yaşanıyor İntel alıp güzel fps ler alınabiliyor,ha biz niye sürekli AMD lerin fazla güç tüketip ısındıklarından bahsediyoruz;AMD ler İntele göre düşük kalıyor yani piyasada her işlemci ısınıp verimsizlik yaşasa biz demeyiz bunlar kötü diye ama belki günümüzdeki kullandığımız işlemciler 5 sene sonra ne kadar verimsiz işlemciler kullanıyoruz diyebiliriz.Herneyse bu konuyu geçelim İntelin bize bu artıları sunuyor ve güzel performans veriyor ama directx12 konusu tam bir kumar yani tabiki herkesin beklediği bir yenilik olacak ama ben yinede AMD lerin İnteli ezip geçeceğini zannetmiyorum.Bakalım hayırlısı

FX 6300'te bir artış olacak ise bir yere gitmessem 2000 tl'ye toplarım.Gidersem basarım 6700k'yı 980 ti'yi keyfime bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…