Emircan Çakmak Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2018 #1 DirectX kurmaya çalıştığım zaman 'An internal system error occurred' hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
DirectX kurmaya çalıştığım zaman 'An internal system error occurred' hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 15 Şubat 2018 #2 Kurulum programını Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Olmazsa aşağıdaki yolu uygulayın. [Çözüm] DirectX Kurulmama Hatası "an internal system error occurred"
Kurulum programını Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Olmazsa aşağıdaki yolu uygulayın. [Çözüm] DirectX Kurulmama Hatası "an internal system error occurred"
Emircan Çakmak Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2018 #3 26318 dedi: Kurulum programını Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Olmazsa aşağıdaki yolu uygulayın. [Çözüm] DirectX Kurulmama Hatası "an internal system error occurred" Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olarak çalıştırıyordum.O yöntemi denedim fakat bir fark yok hala aynı hatayı alıyorum.
26318 dedi: Kurulum programını Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Olmazsa aşağıdaki yolu uygulayın. [Çözüm] DirectX Kurulmama Hatası "an internal system error occurred" Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olarak çalıştırıyordum.O yöntemi denedim fakat bir fark yok hala aynı hatayı alıyorum.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 18 Şubat 2018 #4 Aşağıdaki yöntemi deneyin. Eğer olmazsa Process Monitor log'u paylaşın. [Çözüm] DirectX Kurulmama Hatası "an internal system error occurred" Aşağıdaki rehberdeki işlemleri uygulayıp log paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Aşağıdaki yöntemi deneyin. Eğer olmazsa Process Monitor log'u paylaşın. [Çözüm] DirectX Kurulmama Hatası "an internal system error occurred" Aşağıdaki rehberdeki işlemleri uygulayıp log paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma