Çözüldü DirectX ''An iternal system error occured'' Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YunusEsm

Hectopat
Her türlü yazan konuyu denedim ve en sonunda hesap açıp yardım istemem gerekti 3 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Directx'i yükleyemedim ve parasını verip aldığım oyunları oynayamaz oldum gerçekten yardıma ihtiyacım var. Log'ları ise aşağıda paylaştım.
Denediğim şeyler:
Regeditteki değerleri değiştirmeyi denedim,
Regeditteki dosyayı silmeyi denedim,
Antivirüs programını kapatıp kurmayı denedim hepsinde aynı hatayı aldım ve çıldırmak üzereyim ne yazık ki format da atamıyorum, sistem geri yüklemesi de yapamadım.
DirectX.log
DXError.log

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplayamadığım için geç kalmamı mazur görün lütfen, size logları bugün 17.00’dan önce paylaşabilcek boşluğa sahip değilim.
DirectX'i tekrar yüklemeyi denedim ve tekrar aynı hatayı aldım önceki deneyişlerde olduğu gibi ve logları da aşağıya bırakıyorum.
DirectX.log
DXError.log

Ne yazık ki eski raporu atmıyorum özellikle dikkat ederek attım raporu fakat farklı bir şekilde çözdüm DirectX yükleme olayını fakat oyunlardaki hata devam ediyor, Process Monitor logu atılabiliyor mu, eğer atılabiliyorsa atsam bu konu altında yardım edebilir misiniz?

Yardımlarınız için gerçekten sizlere minnettarım buyurun Process Monitorun log dosyası umarım doğru dosyayı paylaşmışımdır.
Dediklerinizi uyguladım fakat hiçbir şey değişmedi, ayrıca hem Epic Games'de hem de EU 4'de hata alıyorum, Epic Games Launcher yüklemek için uğraştım yüklenmedi DirectX yükleme bölümünde kaldı. Ondan sonra EU 4'de de hata görünmeye başladı. Epic Games'in olması çok önemli değil fakat EU 4 benim için önemli bir oyun, her türlü yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Fakat belki işinize yarar diye Epic Games Launcher'in de logunu paylaşıyorum.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı