DirectX halihazırda kurulmuş gözüküyor

Steve Reis

Decapat
DirectX'i indirdim fakat indirilmiş gösteriyor, nerede olduğunu da bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kuruluysa tekrar kurmanıza gerek yok. Yapmak istediğiniz şey tam olarak nedir?

DirectX i nereden açacam onu bulmaya çalışıyorum. Arama yerine yazıyorum orada çıkmıyor nereye gitmiş olabilir nereye kaydedilmiş olabilir yani?

DirectX program ve oyunlar için gerekli olan arka planda çalışan bir yazılım. Onu açıp ayar falan yapmıyorsunuz. İndirdiğiniz program nerede olduğunu kastediyorsanız "indirilenler" bölümüne bakın.

DirectX program ve oyunlar için gerekli olan arka planda çalışan bir yazılım. Onu açıp ayar falan yapmıyorsunuz. İndirdiğiniz program nerede olduğunu kastediyorsanız "indirilenler" bölümüne bakın.
Ben bu DLL'leri sildikten sonra yükleyen diye biliyordum. Peki bu dedim gibi bi uygulama var mı çunku 0xc000007b DLL hatası alıyorum fortnite falan açılmıyor mesela.

@@Steve Reis
Hata raporu paylaşıp yeni konu açın lütfen.

Teşekkürler yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…