DirectX kurarken DXError.log hatası

Sirrius

Kilopat
Daha fazla  
DirectX kurmak için çabalıyorum ama bir türlü kuramadım şu yolları denedim:

Buradaki DLL tek tek denedim en sonunda hepsini sildim.

Şunu indirdiğimde böyle bir hata aldım.

directx 1.PNG

Bunu indirdiğimde böyle bir hata aldım.

directx 2.PNG

DXError.log ve DXError.log
DirectX DXError

C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_24.dll silip dener misin?

Olmazsa kurulum için Process Monitor raporu oluştur lütfen. Şimdiki denemeleri de Offline sürüm üzerinden yapmaya devam et.

Sorun devam ettiği takdirde Process Monitor raporuyla birlikte yeni kayıtları da atarsan sevinirim.

C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_24.dll silip dener misin?

Olmazsa kurulum için Process Monitor raporu oluştur lütfen. Şimdiki denemeleri de Offline sürüm üzerinden yapmaya devam et.

Sorun devam ettiği takdirde Process Monitor raporuyla birlikte yeni kayıtları da atarsan sevinirim.
Dediğiniz dll yi silip tekrar denedim fakat değişen bir şey olmadı

Rapordan pek bir şey çıkaramadım. Yeni DXError.log ve DXError.log dosyalarını paylaşır mısın? Eskilerini silmediysen önce onları silip sonrasında tekrardan denemelisin DirectX kurulumunu. Sonrasında yeni kayıtlar oluşacaktır.

Bir ihtimal izin sorunu da olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp net user administrator /active:yes komutunu girdikten sonra sistemi yeniden başlatır mısın?

Son olarak da DirectX kurulumunu yönetici olarak çalıştır lütfen, yapmıyorsan.

Cmd komutunu yazıp yeniden başlattım ardından yönetici olarak çalıştırdım loglar şöyle
Rapordan pek bir şey çıkaramadım. Yeni DXError.log ve DXError.log dosyalarını paylaşır mısın? Eskilerini silmediysen önce onları silip sonrasında tekrardan denemelisin DirectX kurulumunu. Sonrasında yeni kayıtlar oluşacaktır.

Bir ihtimal izin sorunu da olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp net user administrator /active:yes komutunu girdikten sonra sistemi yeniden başlatır mısın?

Son olarak da DirectX kurulumunu yönetici olarak çalıştır lütfen, yapmıyorsan.
++

Son düzenleme:
Bu raporlar da pek bilgi vermedi. Bu bahsettiğin yöntemler harici ek bir yöntem denedin mi? Hepsini denedikten sonra başka DLL'ler de indirdin mi?
Buradaki DLL tek tek denedim en sonunda hepsini sildim.
Bu denediğin yöntem işi daha da bozmuş olsa gerek. Yapabiliyorsan temiz kurulum önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı