Çözüldü DirectX nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pharople

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır DirectX 9-11-12-12Ultimate gibi sürümlerini görüyorum, birçok yere baktım ama tam olarak ne anlama geldiklerini ve farklarını bulamadım, yardımcı olur musunuz? Mesela Steam'de Apex Legends'i başlatırken düz ve DirectX12 ile başlatma seçeneği var, hangisini seçmeliyim?
Ekran kartım yok, sistemde 16 GB RAM var, işlemcim ise Ryzen 5 5500GT, APU bilgisayar, işlemciyi araştırıp yazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır DirectX 9-11-12-12 Ultimate gibi sürümlerini görüyorum, birçok yere baktım ama tam olarak ne anlama geldiklerini ve farklarını bulamadım, yardımcı olur musunuz? Mesela Steam'de Apex Legends'i başlatırken düz ve DirectX12 ile başlatma seçeneği var, hangisini seçmeliyim?

DirectX, Microsoft'un video oyunları başta olmak üzere çoklu ortam yazılımlarını rahat, hızlı ve uyumlu şekilde hazırlayabilmek için yarattığı bir uygulama programlama arayüzüdür. DirectX 12 desteği Radeon RX Vega 7'de mevcut.

Hocam ultrada kesintisiz oynuyorum akıcı bir şekilde, bir ayar varmış onu 100'den 0'a çekmem gerekiyormuş piksel oranını düşürerek FPS arttırma zıngırtısıymış falan.
Bu dediğinden bir şey çıkartamadım, oynuyordun da bir sürücü güncelleme sonrası mı fps'de düşüş yaşadın yoksa sistem güncellemesi sonrası mı?

Bu dediğinden bir şey çıkartamadım, oynuyordun da bir sürücü güncelleme sonrası mı fps'de düşüş yaşadın yoksa sistem güncellemesi sonrası mı?
Yok hayır oyunda targetting FPS diye bi saçmalık varmış kare başına düşen piksel sayısını arttırıp azaltabiliyormuşuz. Ben de sanırım FPS yükseltecek sanıp 100 yapmıştım onu fakat kaliteyi bayağı düşürüyormuş kare kare gösteriyormuş her şeyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı