DirectX Setup Error

GokayKecelioglu

Kilopat
Daha fazla  
Dxwebsetup kurmaya çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Log dosyası Windows klasörüne oluşmuyor. Sanırım Windows klasöründe değişiklik olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurmak istediginiz programin Microsoft'un sitesinden indirildigine emin olun. Bazen sahte kurulum dosyalari ile istenilen yazilimlar disinda farkli programlarin ve dosyalarin da sisteme eklenmesi dıurumlari ortaya cikabiliyor. Bu tur yazilimlar tesbit edildiginde erismeye calistiklari web sitelerine erisim engelleniyor. Boyle bir iki hata gormustum daha once. Oncelikle MS'un sitesinden indirdiginiz dosya ile deneyin.
Sonucuna gore tekrar yorum yapilabilir.

Windows 10 Home single language den mutlu olmadığım için , windows 10 pro formatladım. key olarak retail key satın aldım 9 tl ye. bu key bana sorun yaratır mı ?
Bir de tüm güncellemeleri yaptım fakat 1 tane güncelleme yapılmıyor. HP Inc. - Extension güncellemesi adı. Böyle bir hata veriyor. Farklı yönetici hesabı oluşturup tekrar denedim ama çözülmedi. Çözümü var mı ?
Güncelleme : Windows'u güncelleme yardımcısı ile son sürüm olan 1903'e güncelledim. Güncelleme ile beraber tüm windows güncellemeleri sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    8 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı