DirectX12 Ultimate nasıl kurulur?

cebrail002

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, DirectX12 Ultimate kurmak istiyorum ama DirectX 12 yüklü ekran kartım 3060 DirectX12 Ultimate destekliyor. Windows 10, sürüm 22H2 özellik güncelleştirmesi mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırıp bulabileceğim şeylerin sınırına geldim o yüzden klasik öneriler sunacağım.

Çalıştır'a winver yazıp ekran görüntüsü paylaşın. 20H2 ile WDDM 2.9, 21H1 ile 3.0 geldi ancak size daha güncel olan 22H2 güncellemeleri geliyor ve 22H2 mevcut olmadan bunlar gelmez sanki. Yine de emin olalım.

DDU kullanarak ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüyü kurun.
En son çare olarak güncel Windows 11 kurarsanız WDDM 3.1 desteğine sahip olabilirsiniz.

Araştırıp bulabileceğim şeylerin sınırına geldim o yüzden klasik öneriler sunacağım.

Çalıştır'a winver yazıp ekran görüntüsü paylaşın. 20H2 ile WDDM 2.9, 21H1 ile 3.0 geldi ancak size daha güncel olan 22H2 güncellemeleri geliyor ve 22H2 mevcut olmadan bunlar gelmez sanki. Yine de emin olalım.

DDU kullanarak ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüyü kurun.
En son çare olarak güncel Windows 11 kurarsanız WDDM 3.1 desteğine sahip olabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü (4).png

S

Ekran Görüntüsü (4).png

yapman gereken çalıştır bölümüne Çalıştır -> DxDiag yazman zaten yüklüyse ordaki programları takip et , eğer yok çıkmıyorsa pc de yok demek yükleyip geç invdia sürücüleri yüklüyse zaten otomatik olarak çekiyor rtx de öyle yani kolay gelsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı