Ramocan2012
Hectopat
Öncelikle herkese selam ve saygilar.
Benim sorunum FIFA 19'da direcxt 12 hatasi almam. Bazen oyuna girer girmez hata veriyor bazen de 5dk oynayinca veriyor. Bu hatayi yeni aldigim AOC AG241QG G-sync Monitör ile almaya basladim ve monitörle beraber extra depolama icin sandisk SSD sisteme dahil ettim oyun ve Windows samsung SSD'de kurulu sandisk depolama icin dahil ettim yani mönütörle SSD'yi ayni gün kulanmaya basladim bu hatayi aldim. Sürücüleri kaldirip yeniden yükledim olmadi. Sisteme format attim yine olmadi su an ne yapacagim bilemiyorum lütfen yardimci olursaniz minettar kalirim.
Sistemim
Windows 10 pro
Islemci Intel i7 7700K
Anakart MSI z270 Gaming Pro
Ekran karti MSI GTX 1070Ti
RAM 8+8 16gb G skil
PSU Bequet 750wat 80 Silver
Bir samsung 240 SSD oyun ve windows bunda kurulu
Bir de sandisk sadece depolama resim video dosyalar icin
Hata asagdaki gibi Lütfen yardim.
Benim sorunum FIFA 19'da direcxt 12 hatasi almam. Bazen oyuna girer girmez hata veriyor bazen de 5dk oynayinca veriyor. Bu hatayi yeni aldigim AOC AG241QG G-sync Monitör ile almaya basladim ve monitörle beraber extra depolama icin sandisk SSD sisteme dahil ettim oyun ve Windows samsung SSD'de kurulu sandisk depolama icin dahil ettim yani mönütörle SSD'yi ayni gün kulanmaya basladim bu hatayi aldim. Sürücüleri kaldirip yeniden yükledim olmadi. Sisteme format attim yine olmadi su an ne yapacagim bilemiyorum lütfen yardimci olursaniz minettar kalirim.
Sistemim
Windows 10 pro
Islemci Intel i7 7700K
Anakart MSI z270 Gaming Pro
Ekran karti MSI GTX 1070Ti
RAM 8+8 16gb G skil
PSU Bequet 750wat 80 Silver
Bir samsung 240 SSD oyun ve windows bunda kurulu
Bir de sandisk sadece depolama resim video dosyalar icin
Hata asagdaki gibi Lütfen yardim.
Son düzenleyen: Moderatör: