Türksat sürekli "Kablo Net Talebiniz reddedilmiştir" diyor

Makaleler
13
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ECS H81H3-M7
İşlemci: Intel Core i7 4790
HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM
RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ
Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa.
Ekran kartı: Galaxy GT730
PSU: Casper Fsp250-50hmn
Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel
UPS: Tunçmatik TSK5208
Mouse: Casper B309
Klavye: Casper K1500
Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U
Yazıcı: Epson L4160
Meslek
Espiri mühendisi
Türksat Kablonet'i şikayet ettim.
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.'yi Şikayetvar'a şikayet ettim.
Şikayet başlığım:
TÜRKSAT Kablo Net Altyapı Talebim Sürekli Reddediliyor
Şikayet metnim:
Merhaba,

Aydın ili Çine ilçesi Hamitabat Mahallesi . Sokak Numara: . . Apartmanı Daire: . adresinde ikamet ediyorum. 2020 yılından bu yana TÜRKSAT Kablo Net’in kendi altyapısı üzerinden (DOCSIS veya GPON/FTTH) internet hizmetinden faydalanmak için defalarca başvuru yaptım. 126 çağrı merkezi ve e-posta yoluyla birçok kez iletişime geçmeme rağmen, talebim sürekli olarak “Kablo Net Talebiniz reddedilmiştir” şeklinde yanıtlandı.

Belediye başkanımız ve mahalle muhtarımız ile görüştüm; tüm izinlerin bedelsiz olarak Kablo Net’e verileceği tarafıma bildirildi. Ancak buna rağmen TÜRKSAT Kablo Net tarafından herhangi bir destek sağlanmadı ve altyapı kurulumu gerçekleşmedi.

Diğer operatörlerden internet hizmeti alabiliyorum; fakat TÜRKSAT Kablo Net’in kendi altyapısından hizmet almak istiyorum. 2025 yılı içerisinde TÜRKSAT’ın kendi GPON altyapısından bölgemize hizmet vermesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, TÜRKSAT Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Kemal Yüksek ve TÜRKSAT Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay’ın bu konuda yardımcı olmasını rica ediyorum.

Sorunumun çözülmesini ve tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

IMG_20251029_160714.jpg

Türksat Kablonet'i şikayet ettim.
Türksat uydu haberleşme kablo TV ve işletme a. Ş.'yi Şikayetvar'a şikayet ettim.
Şikayet başlığım:
Türksat kablo net altyapı talebim sürekli reddediliyor.
Şikayet metnim:
Merhaba,

Aydın ili Çin'e ilçesi hamitabat mahallesi. Sokak numara: Apartmanı daire: Adresinde ikamet ediyorum. 2020 yılından bu yana Türksat kablo Net'in kendi altyapısı üzerinden (DOCSIS veya GPON/FTTH) internet hizmetinden faydalanmak için defalarca başvuru yaptım. 126 çağrı merkezi ve e-posta yoluyla birçok kez iletişime geçmeme rağmen, talebim sürekli olarak “kablo net talebiniz reddedilmiştir” şeklinde yanıtlandı.

Belediye başkanımız ve mahalle muhtarımız ile görüştüm; tüm izinlerin bedelsiz olarak kablo Net'e verileceği tarafıma bildirildi. Ancak buna rağmen Türksat kablo net tarafından herhangi bir destek sağlanmadı ve altyapı kurulumu gerçekleşmedi.

Diğer operatörlerden internet hizmeti alabiliyorum; fakat Türksat kablo Net'in kendi altyapısından hizmet almak istiyorum. 2025 yılı içerisinde Türksat'ın kendi GPON altyapısından bölgemize hizmet vermesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, Türksat yönetim kurulu başkanı profesör doktor Kemal yüksek ve Türksat genel müdürü Ahmet hamdi Atalay'ın bu konuda yardımcı olmasını rica ediyorum.

Sorunumun çözülmesini ve tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

Eki Görüntüle 2595423

Kablonet'in nesi bu kadar iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı