Direksiyon seti alınır mı?

Direksiyon seti almayı düşünüyorum. Genelde ETS 2 ve FH 4 oynuyorum. Almaya değer mi? Çabuk sıkılır mıyım?
Eğer kaliteli bir şey alırsan hayatta sıkılmazsın. Gerçek araba sürüyor hissi gibi veren makineler var paraya bakıyor. 400-500 TL'ye Snopy vb. ürünler çok tat vermez. Verir mi verir ileride sıkılabilirsin.

Aldığın sete bağlı Logitech gibi kaliteli bir markadan alırsan sıkılmazsın ama gidip dandik Snopy alırsan pişman olursun ona vereceğin parayı çöpe at daha iyi bütçe söylersen yardımcı olabilirim 2.eli sorun etmiyorsan tabii parada sıkıntı yoksa G29 alıp geç hem 0 şahane bir set yanına da vitesi aldın mı cillop. Tavsiyem 900 derece alman.

G27 veya Driving Force GT almayı düşünüyorum.
Eğlenirsiniz, ama bakın gerçekten ne kadar çok isterseniz isteyin, yayıncı vs değilseniz 2-3 ay sonra rafa kaldırırsınız. Dedi dersiniz mutlaka kaldırırsınız işte kurma derdi kaldırma derdi derken size yorucu gelir bir süre sonra satma seviyesine gelebilirsiniz. Ama alın baya sıkılınca satarsınız. Fiyatlar yükselir belki kâr bile edersiniz.

Aldığın sete bağlı Logitech gibi kaliteli bir markadan alırsan sıkılmazsın ama gidip dandik Snopy alırsan pişman olursun ona vereceğin parayı çöpe at daha iyi bütçe söylersen yardımcı olabilirim 2.eli sorun etmiyorsan tabii parada sıkıntı yoksa G29 alıp geç hem 0 şahane bir set yanına da vitesi aldın mı cillop. Tavsiyem 900 derece alman.
Hocam 1000 TL gibi bir bütçem var. 2. el olması daha mantıklı geliyor bu bütçede.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı