Direksiyon seti alınır mı?

Rampage v900s var o fiyat civarına fakat dezavantajı vites yok ve gaz fren olarak yani otomatik 900⁰ bu arada ama 2.el g27 olabilir ets2 ye bence g29 dan daha çok yakışıyor tipi.Sıkılma konusuna gelirsek ben sıkılmazdım ama sizi bilemem genelde rekabetin doruklarda olduğu lol gibi oyunların bağımlısıysanız belki sıkabilir.

Driving Force GT satan birini buldum. Whatsapp'tan konuştuk videolarını ve kimliğini attı. Güven verdi nasipse 2-3 güne almayı planlıyorum fakat kargo ücretinin çok tutacağını, zamanında kendisinin 120 TL ödediğini söyledi. Bu kadar çok tutar mı?
Dolap üzerinden satmasını söyle. Satıcının komisyonunu sen karşılarsın.

Biraz sesli diye duydum. Çok rahatsız ediyor mu?

Evet orası öyle akşam Assetto Corsa da yanlarken çok ses çıkarıyordu motorundan dolayı ses konusuna takılıyorsan G27 almanı öneririm normal ETS 2 de oynarken sorun yok yavaş yavaş döndürürsen yani hızlı çevirince çok ses çıkarıyor. Ben rahatsız olmuyordum ama evdekiler rahatsız oluyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı