Direksiyon seti alırken nelere dikkat edilmeli?

cankrbs

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, artık karar verdim Logitech DFGT alacağım. Alırken nelere dikkat edilmeli ve hangi fiyat bandında almalıyım? Herkes farklı fiyat yazıyor.

Fiyatına bakmalısın kazık yememek için çevirmen test etmen gerekiyor USB bağlantılarını kontrol edin.
Çok sorunla karşılaşıcağını sanmıyorum temiz bakıyorlar yarısı.

Fiyatına bakmalısın kazık yememek için çevirmen test etmen gerekiyor USB bağlantılarını kontrol edin.
Çok sorunla karşılaşıcağını sanmıyorum temiz bakıyorlar yarısı.

Hocam bir tane buldum satıcı iyi birine benziyor detaylı videosu fotoğrafları var jelatinleri duruyor 3200 diyor iyi fiyat mı?

Hocam en önce FFB yani Force Feedback var mı yok mu ona bakın. Yoksa kesinlikle almayın. FFB'nin ne olduğunu rehberimde açıkladım bakmanızı öneririm. Bu arada alacağınız set Rampage gibi FFB kullanmayan markalar kesinlikle olmasın nedenleri:

Hocam en önce FFB yani Force feedback var mı yok mu ona bakın. Yoksa kesinlikle almayın. FFB'nin ne olduğunu rehberimde açıkladım bakmanızı öneririm. Bu arada alacağınız set Rampage gibi FFB kullanmayan markalar kesinlikle olmasın nedenleri:

Konuda belirttim hocam Logitech alacağım Rampage'i biliyorum dandik direksiyonları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı