Direksiyon seti için 3D baskı nasıl yaptırılmalı?

TheNameNope

Kilopat
Merhaba. Kendi çapımda bir direksiyon seti projesiyle uğraşıyorum. Önce tahta ile denedim ama iyi sonuç alamadım. Şimdi 3D baskı yaptırmak istiyorum. Fiyat/performans bakımından bunu en iyi şekilde yaptırma yolum nedir? Şimdilik en uygun sonuç yazdirgelsin.com ama tavsiyelerinize açığım.

Bir ara ilge ipeğin yaptığı direksiyon seti vardı. Sanırsam onun dosyalarını da videosunun açıklamasında paylaşmıştı. Dolap uygulamasına da bakabilirsiniz 3D baskı hizmeti veren çok orada da, fiyatında anlaştığınız bir yere sipariş geçersiniz.

Bir ara ilge ipeğin yaptığı direksiyon seti vardı. Sanırsam onun dosyalarını da videosunun açıklamasında paylaşmıştı. Dolap uygulamasına da bakabilirsiniz 3D baskı hizmeti veren çok orada da, fiyatında anlaştığınız bir yere sipariş geçersiniz.
Dosyalar hazır. Sadece baskı konusunda en uygun fırsatı arıyorum. Dolap'ta tavsiye edebileceğiniz satıcılar var mı?

Dosyalar hazır. Sadece baskı konusunda en uygun fırsatı arıyorum. Dolap'ta tavsiye edebileceğiniz satıcılar var mı?

Yok hocam hiç kullanmadım cidden o iş için, ama yorumlama sistemi olduğu için en güveniliri bulması zor olmasa gerek. 2. el sitesi olduğu içinde aslen sahte yorum bulundurması imkansız gibi bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı