Direksiyon seti mi yoksa monitör mü alınmalı?

yakın zamanda upgrade düşünmüyorsan 1080 al yoksa 2k tercih et ancak linkteki 2k monitörü önermem
 
1080 iyidir.
MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı - Trendyol 1080 gidiyorsan 24 inch en ideali.
 

Hocam bende 75Hz monitör var ama yeni sistem alacağım bununla devam edip direksiyon setimi alayım yoksa monitör mü?
 
Bu sistemle çok iyi gidecektir Assetto corsa gibi mod yüklenince şahesere dönüşen oyunlar. Ancak sana şöyle bir tavsiye vereyim, SSD'yi en az 1TB almanı öneririm, Assetto corsa modları fazla yer kaplayabiliyor. Benim sadece modlarım 100GB
 

Bilgisayarı annem alacak ikna edebilirsem çok iyi


Bende Philips 221V8 var onu idarelik kullanırım ama çok kararsızım monitör veya direksiyon seti arasında sizce G27 alınır mı?
 
Bilgisayarı annem alacak ikna edebilirsem çok iyi



Bende Philips 221V8 var onu idarelik kullanırım ama çok kararsızım monitör veya direksiyon seti arasında sizce G27 alınır mı?
En az 24'' 144HZ bir monitör alacaksan G27 alma derim. Eğer G29 alabiliyorsan al. G27 de tatmin edecektir elbet ama çok da iyi bir cihaz değil.
 
En az 24" 144Hz bir monitör alacaksan G27 alma derim. Eğer G29 alabiliyorsan al. G27 de tatmin edecektir elbet ama çok da iyi bir cihaz değil.

Sordum anneme direksiyon setine para vermek istemiyorum dedi mecburen ilk önce PC monitör alıp kendi paramla alacağım onu da
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…