Direksiyon seti önerileri

HakanSah

Femtopat
Daha fazla  
Sıfırdan direksiyon seti alırsak şu zamanda kaça patlar? Herhangi bir bütçe planlamam yok fiyat performans ürünüyse ve gerçekten güzelse fiyatı çok yüksek olmadıkça değerlendirebilirim.

Kaliteli bir şey istiyorsan 10k gözden çıkar.
10 Bin TL kaliteli bir direksiyon seti için çok yetersiz. En iyi ihtimal ile g29 alınabilir oda shifter ile birlikte 16-17 bin tl bandında ki yetersiz bir ürün.
Kaliteli ve en alınabilir ürünler 20 binin üstünde.

Biri T300 RS

Diğeri Moza

10 Bin TL kaliteli bir direksiyon seti için çok yetersiz. En iyi ihtimal ile G29 alınabilir oda shifter ile birlikte 16-17 bin TL bandında ki yetersiz bir ürün.
Kaliteli ve en alınabilir ürünler 20 binin üstünde.

Biri T300 RS

Diğeri Moza

Ben zaten 10kyı gözden çıkarmasını söyledim, 10klık alabilir demedim, ki zaten G29'dan bahsediyordum. Fiyat bilgim yok.

Bu mesaja herkes olumsuz cevap verebilir ama 900 derece olan:
Rampage v902 var. (8000 TL)
Ben v900 olanı yıllardır kullanıyorum yani düzgün kullanan kullanıyor.

Bu mesaja herkes olumsuz cevap verebilir ama 900 derece olan:
Rampage v902 var. (8000 TL)
Ben v900 olanı yıllardır kullanıyorum yani düzgün kullanan kullanıyor.
Maksat olumsuz cevap vermek değil hocam sadece direksiyonun sağa sola dönme fonksiyonunu yaşatacak bir üründen bahsediyorsunuz, gamepad kullanmak daha zevkli olur emin olabilirsin bunun yerine.

Eğer gerçekten direksiyon setinden keyif almak ve o tecrübeyi iyi hissetmek istiyorsanız farklı ürünlere yönelinmesi gerekiyor.Bununla ilgili açıklayıcı nitelikle rehber konularıda mevcut.

Bu arada yüksek tork gücünün hissiyatı da inanılmaz keyifli oluyor sim cafelerde denediğim zaman. Ama bilgisayar masasına monte için pek uygun ürünler değil. Kullanmış olduğum r3'e bile ayar çekmek zorunda kalıyorum mesela ralli oynarken yoksa masamı perişan edecek :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı