Direksiyon seti önerisi

Az önce gelbura.com sitesinden Moza R5 aldım. Ürün henüz elime ulaşmadı. DD teknolojisi ve load-cell pedallar ile ilk tecrübem olacak.☺️ Eski direksiyonum emektar G29'u uzun süreler kullandım, giriş seviyesi için ideal seçim. Dişli sisteme göre güç geri bildirimi tatmin edici ve çoğu oyunu destekleyen global bir markanın ürünü. Snopy gibi daha ucuz direksiyonları tavsiye etmem.

Seni kimse takmamış be reis ne yapacağız milet cahil süreki G29 V900s diye tuturmuşlar senin gibi adam gibi set öneren kalmamış:d

Dd direksiyonlar arasında fiyat olarak sanırım en uygunu. Bundle ile gelen sr-p Lite fren pedalı için performans kiti alman önemli çünkü seni en çok hızlandıracak parça o.😀 ben bundle yerine parça olarak aldığım için sr-p pedal tercih ettim. Thrustmaster T248-T300-TS xw gibi dişli-kayışlı direksiyonlar yerine moza R5 daha mantıklı. Tavsiye ederim.

Sr-p Lite yerine sr-p alman ne kadar daha pahalı yaptı acaba? Ben de yapabilirsem öyle alayım ama bulamadım öyle bir yol R5 dd gövde kendi başına satılıyor ama bundle 27 o 20 direksiyon eklesen 30ları bulacak pedalı eklemeden seninki ne kadar tuttu acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı