Direksiyon seti onerisi

mustafaki

Decapat
Daha fazla  
15.000 TL bütçem var ikinci el ya da sifir direksiyon seti istiyorum. G29 var aklimda vitesli 2. el ama onerilere acigim.

Son düzenleyen: Moderatör:
15.000 TL bütçem var ikinci el ya da sifir direksiyon seti istiyorum. G29 var aklimda vitesli 2. el ama onerilere acigim.

Daha önce G923 kullanmıştım. Bu fiyat bandında G29 ve G923 gayet yeterli. Aralarında 2 bin TL fiyat farkı var fakat performans olarak pek bir farkları yok diye biliyorum. 25.000 TL ayırabiliyorsanız Trustmaster T300RS daha iyi bir seçenek olabilir. Yalnız ucu bucağı yok, milyonlar harcayanlar bile var. Profesyonel bir düşünceniz yoksa G29 gayet yeterli olacaktır.

O bütçeye G29 var zaten daha iyisi yok muhtemelen. Alternatif de bilmiyorum. 10-11 civarına 2.elde bulabilirsin G29'u. Ben tavsiye ederim. Eğer Simracing'e ilk defa gireceksen başlangıç için güzel bir set. Temiz kullanılmış dişli sesi olmayan, kalibrasyon, ölü bölge sorunu olmayan bir set almanı tavsiye ederim.

Daha önce G923 kullanmıştım. Bu fiyat bandında G29 ve G923 gayet yeterli. Aralarında 2 bin TL fiyat farkı var fakat performans olarak pek bir farkları yok diye biliyorum. 25.000 TL ayırabiliyorsanız Trustmaster T300RS daha iyi bir seçenek olabilir. Yalnız ucu bucağı yok, milyonlar harcayanlar bile var. Profesyonel bir düşünceniz yoksa G29 gayet yeterli olacaktır.
Kesinlikle öyle. Profesyonel simracing hayaliniz yoksa thrustmaster gibi kayışlı sistemlere veya daha gerçekçi olan DD sistemlere ihtiyaç yok. G29 gayet yeterli olacaktır.

Daha önce G923 kullanmıştım. Bu fiyat bandında G29 ve G923 gayet yeterli. Aralarında 2 bin TL fiyat farkı var fakat performans olarak pek bir farkları yok diye biliyorum. 25.000 TL ayırabiliyorsanız trustmaster T300RS daha iyi bir seçenek olabilir. Yalnız ucu bucağı yok, milyonlar harcayanlar bile var. Profesyonel bir düşünceniz yoksa G29 gayet yeterli olacaktır.

Canim sikildiginda oynamalik ya profesyonel seylere ihtiyacım yok sağ olun.

Canim sikildiginda oynamalik ya profesyonel seylere ihtiyacım yok sağ olun.
O zaman alacağın direksiyon kesinlikle G29 + Shifter. Zaten ondan da sıkılacaksın. Ben 3 ayda sıkıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı