Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

G29 14bintl ortalama T150 de 12bin civarı ve içinden vites çıkmıyor ikinci el alınır mı? Ya da daha ucuz bir tavsiyeniz var mı?
Hocam bu setlerden daha ucuza alınan setler memnun etmez maalesef. Bütçe 14 bin TL olursa T248 G29 ve T150'den çok daha iyidir. T3PM pedalları vardır.
T150 2 pedallı (pedalları kötü) 11.500 TL
8.300 TL'ye de T128 var ancak önermem direksiyon çapı küçüktür ve iç mekanizması güçssüzdür. Oyuncak gibi kalır. Yine de bütçe yetiyorsa Rampage gibi force feedbacksiz setleri almaktansa FFB'li T128 daha iyidir.
Tabii ki bütçe varsa mümkün olan en fiyat performans seti T300 RS GT şu an 15.900 TL
Bu arada bu setler Avrupa ve ABD'de çok daha ucuza satılıyor yurt dışından getirebilirseniz fiyatlar çok daha düşük olacaktır. İkinci el sağlamlık durumuna göre alınabilir almadan önce mutlaka force feedbackli test edin. Thrustmaster'ın 2li pedalları iyi değildir. Ucuz modellerde 2li pedal kullanıyor ancak tatmin edici değildir ileride 3lü pedalları almak zorunda kalabilirsiniz.

T300RS ile G29 arasında kaldım, G29 yarı fiyatta ilk kez kullanacağım bütçem ikisi için de yeterli ama sonradan sıkılma durumu vs. göze alıp G29 düşünyorum. Kayış ve dişli farkı gerçekten çok mu fark ediyor deneme şansım olmadı hiç.

Fark eder hocam. Bütçeniz ikiniz içinde yeterliyse T300 RS alıp geçin kesinlikle fiyat farkına değer. T300RS'i de daha uygun fiyata satabilirsiniz sıkıldığınızda.

Fark eder hocam. Bütçeniz ikiniz içinde yeterliyse T300 RS alıp geçin kesinlikle fiyat farkına değer. T300RS'i de daha uygun fiyata satabilirsiniz sıkıldığınızda.
Hocam G29 çok mu kötü peki? Fiyat farkını verebilirim ama biraz sıkışmam ve 2-3 ay geç almam gerekiyor malum öğrenci bütçesi ile. G29 hem heves hem de Dualsense-Xbox kolu sonrası tur süreleri geliştirme-hissiyat olarak beni mutlu eder sanıyorum. Tabii ki kayışlı olan çok daha iyidir ama birisi 5250-5500 TL'ye gelecek diğeri 10000-10500 TL. İkinci ellere baktım ama kaç yıllık canı çıkmış G29'lara absürt fiyatlar yazılmış, eski çıkış tarihli-daha az gelişmiş de olsa T300RS'in yanında iyi kötü sıfır olacak birkaç yıl belki de birkaç ay oynayacağım.

T150 Pro alsanız bile daha iyi edersiniz G29 yerine.

Hocam debriyaj farkı dışında T300RS ile farkları nedir?
Pedal kalitesi, direksiyon derisi daha kaliteli, daha fazla tork. T150 Pro daha sesli çalışıyor hybrid sistem olduğu için. T300 RS full kayışlı sistem olduğundan sessiz çalışır.

Pedal kalitesi, direksiyon derisi daha kaliteli, daha fazla tork. T150 Pro daha sesli çalışıyor hybrid sistem olduğu için. T300 RS full kayışlı sistem olduğundan sessiz çalışır.
Hocam T128 nasıldır? Amazon Germany vergi dahil 5600 küsur TL. Hibrit sistem, 900 derece ve debriyaj yok gözüme çarpan. G29'a kıyasla veya alternatif durumlara göre yorumunuz nedir?

Moza'nın setlerini de rehbere ekleyebilirsiniz. Ülkemizde satılıyor ve Fanatek gibi Direct Drive setleri mevcut. Fanatek'e yakın pürüzsüz deneyim sunuyor ve direksiyona gelen mil Fanatek'lerden daha sağlam tasarlanmıştır.
Fanatek setlerine yakın kalitede ama bir miktarda daha uygun fiyatlı ürünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…