Direksiyon Seti Tavsiyesi

FBB 100 olunca çevirme konusu çok sıkıntı oluyor, direksiyon çok sert oluyormuş. Şuanda en çok istediğim T150 Pro alıp yanına Logitech shifter’ını uydurabilmek anan bunun için de Leo Bodnar adında bi aparat lazımmış direkt olarak USB den bağlıyormuşsun ne yazık ki bu aparat Türkiye’de satılmıyor. Sizce RS232 to USB converter kablosuyla bu shifter’ı PC’ye tanıtabilir miyim? Daha önceden birisi burda konu açmış ve bu kablo ile shifter’ı DFGT nin yanında kullanmış. Bahsettiğim kablo bu;

Usb To Rs232 Çevirici Kablo Rs 232 Uydu Yazılım Güncelleme - n11.comEki Görüntüle 529078
Konu eski ama bunu denediniz mi ?
 
Uzun zamandır araştırma yapıyordum ve bütçeme uygun iki adet direksiyon seti buldum. Bunlar Thrustmaster T150 Pro ve Logitech G29 + Shifter. İkisi arasında kaldım. Çoğu yerde de Logitech Thrustmaster'ın yanında oyuncaktır yazmışlar. Çok kararsız kaldım. Çoğunlukla ETS 2 gibi Simulator oyunları oynuyorum. Yarış oyunlarıyla hiç aram yok ama belki direksiyon sevmeme neden olabilir. Eğer T150 Pro alırsam vites konusunda sıkıntı yaşayacağım. TH8A model vites çok pahalı ona o kadar para veremem fakat Leo Bodnar adında bir aparat ile Logitech'in Shifter'ını direkt olarak USB'den PC'ye tanıtabiliyormuşuz. Fakat bu aparatda Türkiye'de satılmıyor. Tecrübesi olan veya tecrübeli arkadaşlara sahip dostlarımdan yardım bekliyorum. Lütfen ürünleri kullanmadıysanız herhangi bir firmayı kötülemeyin. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir arkadaşım logitech kullanıyordu sonrasında thrustmastera döndü ve farkı bariz hissettiğini söyledi. Feedback performansını thrustmaster çok iyi veriyor.
https://www.nesiltech.com/urun/thrustmaster-t150-ferrari-direksiyon
 

Yeni konular

Geri
Yukarı