Rehber Direksiyon Seti Tier List

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
F tier olan Rampage V900-S direksiyonu set ile beraberinde almıştım ama yanlış mı yaptım acaba?
Fiyatını hak etmeyen bir direksiyon ve hiçbir şekilde iç donanımlarının nasıl yapıldığı açıklanmamış bir direksiyon seti. Gecikme/tepkime sorunları var ve driver yok. Oyunlarla uyum sorunları yaşıyor ve FFB yok. Maalesef iyi bir direksiyon değil.

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam, maalesef bu konuda fazla bilgim yoktu. Set olarak aldığımda olacak indirim yüzünden almıştım fakat bundan sonra yapacak bir şey yok sanırım.

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam, maalesef bu konuda fazla bilgim yoktu. Set olarak aldığımda olacak indirim yüzünden almıştım fakat bundan sonra yapacak bir şey yok sanırım.
Sorun yok hocam. Hayırlı olsun diyelim, en kötü satarsınız. Ama keşke önce konu açsaydınız veya araştırsaydınız güzel olurdu.

Xbox controller, gerçi ona da paran yetmiyor
Logitech Momo alabilir denemek istediği için alacağını yazmış. Hem milletin bütçesinden sanane! Adamla bütçesi yüzünden dalga geçiyorsun. Xbox Controller almasa bile MSI GC20 V2 alabilir. İsterse ikinci elden Xbox 9. Nesil Gamepad de alabilir. Senin paran varsa git diğer tarafta eğlen.

Rampage Drive RS+ için, ürün iyi kötü tartışması için yazmıyorum bunu, başta söyleyeyim, bu modelde force feedback var diye biliyorum? Yanına hiçbir şey yazmamışsınız.

Rampage Drive RS+ için, ürün iyi kötü tartışması için yazmıyorum bunu, başta söyleyeyim, bu modelde force feedback var diye biliyorum? Yanına hiçbir şey yazmamışsınız.
İnternet üzerinde Tork değeri hakkında hiçbir bilgi yok. Ürünün iç donanımlarının hakkında bile bilgi yok. 13 bin TL'ye ürün alıyorsunuz ve driver olmadığı için oyunlar açılmıyor, üstüne iç donanımlarının özellikleri açıklanmamış. Hiç mantıklı değil. İnternette yazmadığı için eklemedim.

Aynı fikirdeyim. Hiçbir bilgi yok. Mediamark'ta bakma fırsatım oldu. Plastik kalitesi vs. rezalet derecede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…