G29 konsol vergisini de düşünürsek çok iyi fiyata satılıyor bizde, distribütör iyi çalışıyor gerçekten yurtdışı ile yakın fiyata alabildiğimiz nadir ürünlerden. G pro da benzer bir politika ile getirtilebilirse uygun olur da satacağından şüpheliyim. Yurtdışında TM ve Logitech fiyat olarak rakiplerinin çok yukarısında kaldı, reklam gücü ile nispeten daha az bilgili kişilere satış yapabiliyorlar sadece. T818 ve Pro satışları tahminimce çok düşük, hiç bir platformda doğru düzgün kullanan görmüyorum.

https://www.amazon.de/-/tr/dp/B0B3RJNZXG/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=OJYPLVKXHFN1&keywords=thrustmaster+T128&qid=1701725044&sprefix=thrustmaster+t128,aps,125&sr=8-1&th=1 şu nasıl arkadaşlar? Sepette 109euro yani 3400TL'ye geliyor. Türkiye'de sıfırı 15.000 lira civarında. Alınmalı mı sizce? Normalde T150 ve T300'de çok avantajlı fiyatlarda ama ne yazık ki Türkiye'ye göndermiyor. Edit; pardon düzeltiyorum sepette 201 euro oluyor her şey dahil yine de Türkiye fiyatının yarısından bile az.

TR'de Logitech'in Logitech Türkiye olarak yer alması büyük avantaj zat
Logitech TR'de diğer markalara göre kesinlikle avantajlı. Satış ağı daha geniş öncelikle. Pro konusunda da TR'de düzgün bir fiyat ile girerlerse her türlü alıcı bulurlar. Diğer markalarda garanti vs süreçleri nedeniyle ürünlerin satış maaliyetleri yüksek. Özellikle Thrustmaster hiç yedek parça göndermiyor ve bu nedenle dist. firmalara bozulan ürünlerin maliyeti çok yüksek oluyor. Logitech bu konularda biraz daha iyi bir ağı olduğu için dist.leri zor durumda bırakmıyor.

Türkiye fiyatı çok uçuk ama anahtar teslim 200 euro güzel fiyatmış. Pedalları manyetik, ileride bakım sorunu yaşatmaz. FFB sistemi de hibrit olduğu için hissiyat olarak yumuşak olacaktır, manyetik shifter gibi güzel özellikleri de var ancak genel gövde-simit-pedal malzeme olarak tamamen plastik, kaliteli bir his vermeyecektir. Yine de fiyat/performans olarak bakarsak bu fiyata da daha iyisini bulmak mümkün değil o yüzden bütçeye uygunsa kesinlikle alınır.

Evet benim gibi ilk kez alacak, merak eden arkadaşlar için güzel bir tercih. Ayrıca ürün 109euro olduğundan muhtemelen 55 euro olan depozito ücretini de geri ödüyor. 146euro gibi bir ücreti oluyor toplam çok ama çok iyi fiyat.

Direksiyonlarda depozito iadesi pek denk gelmedim ona güvenmeyin.

Direksiyonlarda depozito iadesi pek denk gelmedim ona güvenmeyin.

150 euro altında gümrük vergisi alınmıyor diye biliyorum, dediğim gibi iade etmese bile Türkiye fiyatının çok ama çok altına denk geliyor Amazon güvencesi ile.

150 euro altında gümrük vergisi alınmıyor diye biliyorum, dediğim gibi iade etmese bile Türkiye fiyatının çok ama çok altına denk geliyor Amazon güvencesi ile.
150 Euro altında tabii ki vergi alınıyor. 150 Euro üzeri ticariye giriyor artık ek masraflar ekleniyor vergi haricinde. Eskiden 1500 Euro idi bu sınır.

150 euro altında tabii ki vergi alınıyor. 150 euro üzeri ticariye giriyor artık ek masraflar ekleniyor vergi haricinde. Eskiden 1500 euro idi bu sınır.

Gümrük vergisi alınmıyor anlamında söylemiştim, Amazon zaten bütün vergileri ücrete dahil ediyor burada bahsettiğim 55 euroyu gümrük vergisi vs ekstra masraf çıkarsa diye depozito olarak kesiyor. En azından benim bildiğim böyle.

Depozito gümrük vergisi için alınıyor evet. Amazon kendisi bir değer biçiyor fakat gümrükte daha az ya da daha fazla vergi çıkabiliyor. Şuan vergiden muaf hiç ürün bulunmuyor. 1 dolarlık ürün bile vergiye tabi. Eğer vergi fazla çıkarsa Amazon kendisi karşılıyor. Vergi az çıkarsa ise Amazon depozito ücretinden düşüp kalanı iade ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…