Merhaba
Bende sizin yapmış olduğunuz pedaldan yapmaya çalışıyorum. Mekanik olarak tamamladım fakat yazılım kısmında pedalfx programına kartı tanıtamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba
Bende sizin yapmış olduğunuz pedaldan yapmaya çalışıyorum. Mekanik olarak tamamladım fakat yazılım kısmında pedalfx programına kartı tanıtamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Board arduino mu kullanıyorsunuz? Ek olarak dediğiniz yazılımı bilmiyorum linki mevcut mudur?

Hocam kokpit kısmına kadar okudum hala karar veremedim. T300 alacaktım ama biraz ekleyip Moza R3 almaya karar verdim. Moza R3 Direksiyon Seti
Yabancı forumlarda r3 torku zayıf kalır demişler ona rağmen t300 ile arasındaki fiyat farkına değer mi karar veremedim. Ayrıca simtur vitesi sizce nasıldır, 2 bin civarı fiyatı var.

ncı forumlarda r3 torku zayıf kalır demişler ona rağmen t300 ile arasındaki fiyat farkın

Malzeme kalitesi, direct drive olması ve çok daha iyi güncel yazılımı ile kesinlikle moza derim. Thrustmaster 2. el harici tavsiye etmiyorum.

Malzeme kalitesi, direct drive olması ve çok daha iyi güncel yazılımı ile kesinlikle moza derim. Thrustmaster 2. el harici tavsiye etmiyorum.
Evet r3 2. El piyasasında olmadığı için karar veremedim. İşin içine vites debriyaj da girince pahalıya patlıyor.

Hocam merhaba, moza R5 seti aldımda vitesiyle beraber masada kullanamıyorum.
Acaba günlük kullanıcı olarak hangi direksiyon standını almalıyım?
Şu an masa olarak Utespelare kullanıyorum.
Xblos R36'yı gidip görme şansım olmuştu ama direksiyonu tuttuğu kısmı biraz sallanıyordu.
Aklımda Ortombo O4 Katlanır Direksiyon Standı var.

Ben de ikea IDASEN kullanıyordum, oldukça ağır bir masa ayakları vs. Fanatec DD1 masaya bağladım ki çok ağır bir base, kasa ve monitörle masa iyice ağırlaştı ve sıfır titreme esneme uzun süre kaya gibi kullandım. Ortombo sağlamdır üzmez ama piyasadaki çok ucuz ince standlar muhtemelen tatmin etmeyecektir.

Reis ellerine saglik, birisi bana simracinge baslamak istiyorum dediginde bunun linkini aticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…