Direksiyon simidi bakımı nasıl yapılmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Dışı suni deri olan direksiyonların temizliğini nasıl yapmalıyız?

Çoğu sette direksiyon simidi değişmediği için bu deri bozulursa cihaz kullanılmaz hale gelebilir.

Her kullanımdan sonra temiz su ile mikrofiber bez ile silip kurulamak mantıklı olur mu? Uzun ömürlü olması için neye dikkat etmek lazım?

Açıkçası kılıfı kullanmayı da düşündüm ama gerçek direksiyonlar boyut tutmadığı için pek mümkün durmuyor :D.

Çoğu sette direksiyon simidi değişmediği için bu deri bozulursa cihaz kullanılmaz hale gelebilir.

Her kullanımdan sonra temiz su ile mikrofiber bez ile silip kurulamak mantıklı olur mu? Uzun ömürlü olması için neye dikkat etmek lazım?

Açıkçası kılıfı kullanmayı da düşündüm ama gerçek direksiyonlar boyut tutmadığı için pek mümkün durmuyor :D.

Hocam kullandığınız direksiyon nedir?

Vinil yüzeylerde kullanılan solüsyon satın alıp fırçalanmalı. Sonrasında sünger ile silinmeli.

1723557583681.png

Valet Pro Leather Soap - Deri Temizleyici 500 ml. yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri linkteki ürünü detay fırçası ya da deri fırçası ile kullanbilirisniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı