Direksiyon sınavı güzergahı ezberlenmeli mi?

izayoi

Decapat
Selam herkese. Direksiyon sınavım yaklaştı, direksiyon derslerinde güzergahta yapım çalışması vardı ve kapalıydı zaman zaman güzergahtan sapıp düzgün olmayan topraklı yollara girerek geçtik tam olarak ezberleyemedim sınavda sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle ezberlenmeli, yanlış yerden girdiğin anda kalıyorsun çünkü. :D

Kesinlikle ezberleyin. Bu ülkedeki sistem buna zoruluyor bizi (sınavdan kalırsan tekrar para verme vs.) Sınavda o topraklı yollardan geçirmemeleri lazım sizi her şeyin bir üslubu olması gerekmiyor mu ? Siz yinede sınav öncesi Google Maps'den vs. güzergahı teker teker gezin tabelaları, dükkanları ezberleyinde ne zaman nerede döneceğinizi falan unutmayın. ☺️

Ezberlemek şart, en ufak yanlış dönüşte direkt indirirler.

Yanlış bir şey yaparsan elbetteki kalırsın da, aynı durumda ben de sınava girmiştim sadece sınav günümde gitmem gereken yolda gittim ve çoğunlukla sınavda yanıma oturan hoca yolu tarif etmişti zaten. Arabayı sürmeyi biliyorsan zaten nereden nasıl dönüleceğini biliyorsundur herhalde aksi takdirde zaten ehliyet alamazsın. Ezberlemek işini kolaylaştırır.

Bana yolu tarif etmemişlerdi. Bu arada guzergah ortasında sizi bir sorun varmış diye durdurabilirler sonrada bir şey yokmuş gibi yola devam etmenizi isteyecekler. Bu esnada kalkarken sol sinyali vermeyi sakın unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı