Direksiyon sınavı ve panikatak titremesi

izayoi

Picopat
Katılım
22 Temmuz 2023
Mesajlar
142
Bütün tavsiyeleriniz için tek tek teşekkür ederim. Sadece bu konu için değil her zaman destek ve diğer kullanıcılara çözüm sunuyorsunuz. Burada çok şey öğrendim. İyi ki varsınız.
 
Son düzenleme:
Eczanelerde satılan ve reçete de gerektirmeyen, bariz yan etkisi olmayan pasiflora şuruplarından sınavdan yarım saat önce bir yemek kaşığı içersen biraz duygu durum yükselmelerini dizginleyebileceğini düşünüyorum. Uyku getirmez, dikkat dağıtmaz ama gündelik hayatta hafif kaygı durumlarında yardımcı oluyor. Bir de çok sevdiğin bir yakınını veya arkadaşını da arka koltuğa oturtmak seni rahatlatacaktır. Ayrıca dünyanın sonu değil. Öyle düşün.
 
Araba sürmeyi engelleyecek şekilde heyecanlı olmak da kırmızı hata diye söylemişti eğitmenim bana. Bu durumda çok heyecanlı görünürseniz komisyon sizi direkt indirebilir de.

Çoğu kişinin sınavdan önce zihni rahatlatan, odaklanma sağlayan ilaçlar kullandığını söylediğine şahit oldum.
 
Bence zaten sizin ehliyet almanız çok doğru değil. Şahsen karşımda panik atak sorunu olan bir bayan şoför olsun. Geçmiş olsun.

Tek taraflı düşünmek mantıklı değil tamam arkadaşın durumu iyi değil, ama bence panikatak sorunu olan birisi trafiğe çıkmamalı. Bir olay olsa ufak paniklese zınk akşam haberlerde trafik kazası 1 ölü 2 yaralı. (Gördüğüm için diyorum)
 
Son düzenleme:
İnsan deneyimsiz olduğu konularda, karşılaşacağı belirsizlik sebebiyle heyecana kapılır. Sizin ki buna ilaveten bir tık asosyallik ve anksiyete eklenmiş hali. Tavsiyem imkanınız varsa bir yakınınız vasıtasıyla o direksiyona geçmeniz ve ilk acemiliğinizi üzerinizden atmanız böylelikle daha az heyecan yapacağınızı düşünüyorum.

Aynı şekilde @KafadanKontak 'ın tavsiyesine katılıyorum. İlaveten doktor kontrolünde kalp ritim düzenleyici takviyesi alabilirsiniz kesinlikle faydası olacaktır. Karşınızdakiler de insan en nihayetinde, kendinize güvenin.
 
İlk sınavda heyecan yapar elenirsin ikincisinde yapar elenirsin üçüncüsünde geçersin ama asıl sıkıntı bu değil asıl sıkıntı eğer stres altında kontrolünüzü kaybediyorsanız zaten direksiyon başına geçmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı