Direksiyon sınavı zor mu?

Bende Palio vardı -_-. Derslerde sıkıntı olmadan kalkıyordu ama sınavda stop ettirdim, neyse ki 1 kere stop ettirme hakkı vardı. 2. kaldırışımda kökledim gazı xd.
palionun motoru kendini taşımıyor keşke kendi arabamızla girebilsek sınava o kadar rahat geçerim ki

Düşük hızlarda her ne kadar öyle tutmasam da aslında tutmakta fayda var. Hele bir de acemi iseniz.
öyle araba kesinlikle süremem sınavdan sonra tek elle devam iki elle sürmen için arabanın otomatik olması lazım oda bizde yok (var da abimde oda bana vermez) iş arabasıyla çalışıyorum ben ülke de her şey ters işliyor vallaha sıkılmaya başladım

Son düzenleme:
Acemi sürücüler ani hareket yapabiliyorlar onun için tek el biraz riskli. Bunu sizin için demiyorum, nasıl sürdüğünü bilmiyorum. Manuel olunca neden tek el kullanmak zorundasın ki?

Palionun motoruyla ilgili yorum bilmeden yapmışsınız hiç kullanmadığınız için bilmediğiniz çok belli. Tüm modelleri arabanın kasasının hafif olmasından dolayı iyi kaçıyor özellikle 1.3 Multijet olanlar. 1.2 8V olanlar yokuşlarda bayılıyor kabul direksiyon derslerinde dizel araçlarla ders görülmesi ve sınava da dizel araçlarla girilmesi son derece daha iyi çünkü acemilerin stop ettirmesine karşı dizel motorlar daha toleranslı özellikle yokuşlarda. Direksiyon sınavına gelince kimlerin geçtiğini gördüm kalmak için ya aşırı heyecandan her şeyi unutmak lazım ya da ciddi hatalar yapmak lazım. Ben hem acemilerin sınav için çalıştığı yerde hem kursiyerlerin sınavlarının olduğu hem kamyonların hem de normal trafiğin içinde sınava girdim hepsini tek bir yerde sınav zamanı görünce şok oldum başta sonrasında sadece 15 dk kullandım geri kalan 15 dakikada bizi dolaştır istersen sınavdan başarıyla geçtin hayırlı olsun dediler. Acemilere tavsiyem eski arabalarda kullanın pratik yapın en azından bir yerini vurduktan sonra tabii araç canlı vs hariç örneğin duvara vurma direğe sürtme vs. kafanız çok ağrımaz eski arabada pekiştirdikten sonra diğer arabaları rahat kullanırsınız.

Trafikte bu kadar maganda almışken siz mi alamayacaksınız?

96 model yandan vitesli L300 olur mu onunla girsem bile geçerim sınavı ama farklı araba olunca insana garip geliyor

valla edebiyat hocamın paliosu vardı 1.2 olabilir bir 2 kere sürmüştüm bayılıyordu hemen çekmiyordu araba

hortlattık sınav yaklaştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…