Direksiyon sınavı zor mu?

Sınav yolunda gide gide bir noktadan sonra olay ezbere dönüşüyor.

Ezberlediğinizde basitleşiyor.

Bazılarında çok fena haksızlık dönüyor. Abim 7 kere girdi hepsinde de güzel sürdüğünü hava şartlarından dolayı 1-2 hata yaşadığını ama bunların önemsiz olduğunu söyledi fakat nedense kabul etmemişler 😀

Sınav arabayı sürmeyi bilmenle alakalı değil. Öğretmenin dediklerini direkt ezberlemek sınavı geçmeye yetiyor. Sinyal, hız sınırı, çift elle direksiyonu tutmak, debriyajla kavramayı ,yokuş kalkış ve stop etmediğin sürece çok kolay. Park yerlerinde zaten çizgiler mevcut onları sana ezberletip ona göre sürdürecek.
çift el mi? 9:15 mi öyle bir şeydi heralde çok acayip saçma bir kural kim tutuyor ki normal günlük hayatta öyle

Bazılarında çok fena haksızlık dönüyor. Abim 7 kere girdi hepsinde de güzel sürdüğünü hava şartlarından dolayı 1-2 hata yaşadığını ama bunların önemsiz olduğunu söyledi fakat nedense kabul etmemişler 😀
aldı mı ehliyeti? benim bildiğim 4 haktan sonra yanıyor dosyan

sinyali biraz unutuyorum ona dikkat etmem lazım arabanın debriyajı biraz kazık gibi baskı balatası bitmiş çekmiyor rampayı falan dedim başka araba ayarlayacaklardı
Yokuşta gazı kökle, az basayım falan diye uğraşma. Arabaya 2 kişi daha oturunca derslerde yaptığın şekilde kalkmıyor.

kim tutuyor ki normal günlük hayatta öyle
Ben öyle kullanıyorum, refeksiniz daha tutarlı olur bu tutuş şeklinde.

Yazılı sınavı geçtim şimdi direksiyon sınavına geldi sıra. Bugün ilk dersime girdim fazla iyi gitmedi, biraz tedirginim çok zor mu sınav?

Abim işi için kamyon ehliyeti aldı geçen hafta direksiyon eğitimine ve sınavına yanında gittim en önemli olan şey park ederken ki yerdeki çizgiler, dubalar ve sinyal onun dışında hocayı dinle dediklerini yap bir zorluğu kalmaz.

Bisiklet sürerken sürücü adaylarının sürüşlerine bakarak hayret ediyorum. Bunu kesinlikle övünmek için yazmıyorum zaten övünecek bir yanı yok herkes araba sürebilir ama ehliyetsiz herhalde toplamda 20 kez falan araba sürmüşümdür u dönüşü de sollama da yaptım sıkışık trafikte de sürdüm ilçeler arası da yol yaptım ama hiçbir zaman sürücü adayı gibi sürmedim. Yani demem o ki alırsın dostum eminim kolaydır. Gerçi benim akraba da geçememiş de alırsın alırsın. Araba sürmek kolay iş. Zor olan ehliyet aldıktan sonra sıkışık trafikte sürmek ve sollama yapmak

çift el mi? 9:15 mi öyle bir şeydi heralde çok acayip saçma bir kural kim tutuyor ki normal günlük hayatta öyle

aldı mı ehliyeti? benim bildiğim 4 haktan sonra yanıyor dosyan
Kural olarak öyle tutmanı istiyorlar ve evet daha temkinli tutmuş oluyorsun. 3 hak vardı benim aldığım zamanda şuan bilmiyorum. Yokuş için arkadaşın dediği gibi gazı kökle patinaj çektirmen yasak değil stop etmediği sürece istediğin gibi aracı kaldırabilirsin.

yazdım köşeye gazı kökleyeceğim araba 1.3TCE clio 140 beygir öyle yokuşta bayılacağını sanmıyorum
Bende Palio vardı -_-. Derslerde sıkıntı olmadan kalkıyordu ama sınavda stop ettirdim, neyse ki 1 kere stop ettirme hakkı vardı. 2. kaldırışımda kökledim gazı xd.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı