Direksiyon sınavından kalmak

enesdurden

Femtopat
Daha fazla  
Biraz sinirim bozuldu ve baştan aslında cins bir hoca olduklarını biliyordum. İlk adımları hallettik arabayı başlattım gidiyordum ilk kırmızı ışığı güzel geçtim sonraki ışıkta önümde sürücü arabası vardı. Biraz yavaşladım çünkü ha bire frene basıp duruyordu. 44-45 gibi hızla giderken yeşil ışık yanıp sönmeye başlamıştı. Geçerim dedim ulan keşke geçmez olaydım kendi direksiyon hocam bile hiçbir şey demedi oysa derste bana geç geç deyip ha bire bu tarz şeylerde geçiriyordu. Yanımdaki hocaya söyledim hocam yeşil yanıp sönüyordu bir de gaza da bastım oysa yemin ederim çıldıracağım ya ne kadar şansız bir insanım hayatta hiçbir şey yüzüme gülmüyor gerçekten.

Ben bugün sınavı geçtim. Komisyon üyelerine bağlı her şey yani şansınız varsa iyisi denk gelir ufak tefek hatalarınızı görmezden gelir bendekiler sağ olsunlar çok iyilerdi ufak tefek birkaç hatamı görmezden geldiler. Siz de daha dikkatli olmaya çalışın yol hakimiyetini sağlayın ve illa kırmızı yanmadan geçeyim derdine de girmeyin bekleyin kimse size acelen var demez aksine daha kontrollü olduğunuz için anlayışla bile karşılanırsınız.

Kıl hoca geldiğini anladığın an %90 bırakır yani belli oluyor motor ehliyeti alırken gelen komisyon çok iyiydi normalde parkur yaparken gelir bakarlar ben parkuru yaptım bitirdim adam başlangıçta beklemiş 8'den çıktıktan sonra da arabaya binmişti yoldada hiç umursamadılar bende 2 3 saat sonra giren arkadaş trafikteyken tır sollaması gerekmiş sollamış geri dönerken sinyali çok erken açtın diye çocuğu bırakmışlardı.

Hocam ben de her şeyi yaptım. En son l parktaydım park ettim tam çıkıyorum zincirlerin oraya sürtünmüşüm. Öyle bir şey yapmışlar ki zincirleri sarkıtmışlar ta neredeyse yere kadar. Hiç görmedim de orada bir şey olduğunu. Zincire sürttüğüm için bıraktılar. 10 saniye bile kalmamıştı sınavın bitmesine. Öyle önemli bir sınavsa zincirleri dubaları keşke görünür yapsalarmış da biz de sorun yaşamasaydık. Ama yapacak bir şey yok. Bir şey daha soracağım 2. direksiyon sınavı ne zaman yapılır ve ne kadar ücret vereceğiz tekrar? Bilen var mı ilk sınavıma bugün girdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı