Direksiyon sınavından saçma bir sebeple kalmak

Sadece zamanımı çalmış oldular. Sınavım 1 Mart'a ertelendi, şaka gibi bir olay gerçekten.
Gerçekten öyle hocam, insanlar akşamdan, geceden yaşadığı keyifsiz olaylar ile böyle işler yapıp zaman çalıyor. Sorsan aldığı parayı hakediyordur.

Mantıken park bitmiş oluyor zaten, sonrasında "çıkabiliriz o halde" demesi gerekirdi. Sizin komisyon başkanı biraz değişik denk gelmiş. Ben de neredeyse 1 sene önce ehliyetimi aldım ve her iki komisyonum da bal gibiydi.

Memlekette neyi tutsan elinde kalıyor benzer şey benim de başıma gelmişti. Beni sınav parkurundan çıkardı normal yola soktu gittik gittik biraz sonra bi sokağa soktu gel burda L park yap dedi.
Hocam da tam arkamdaydı direksiyon kursunun hocası, komisyona ama böyle olmaz ki dedi. Onlar da “e normal hayatta parkurda mı yapacak böyle sokak arasında yapacak bakalım biliyor mu dedi” neyse yaptım. Sonra çıkardı arka tekerle kaldırım arasını ölçtü 50 cmden fazla , kaldın malesef dedi . Hocam da itiraz etti ama sonuçta karar gene bunların biliyorsunuz. Neyse sonra kurs bana dedi bir daha sınava gireceksin ama para vermene gerek yok sende bir talihsizlik oldu dedi.
Yani boş yere 1 ay geç almış oldum ehliyeti.
Sen de aynı şekilde bir ay geç almış olacaksın boş yere.
Şikayet etsen aylar yıllar sonra sonuçlanacak. Uğraşmaya değmiyor valla. Hukuk olmadığı için ülkedeki her şey çürümüş vaziyette

Ümraniyede mi oldunuz sınavı ? Acaba aynı dallama mı denk geldi size de

Almak zorunda değil o isteğe bağlı.
Zorunda hocam. Hatta benim girdiğim zaman 2000TL'ydi tekrar sınava girmek, 700+700 2 günden 1400 TL+ 600 TL tekrar sınava girme ücreti olarak hesaplanmıştı ve 2000 TL ödemiştim. Ama dediği gibi karşılanması gerekiyor.

Zaten müdürle konuştuğumda, gerekirse ekstra ders yazacaklarını söylemişti sıkıntı yok.

İsteğe bağlı değil, eğer kural değişmediyse minimum 2 saatlik ders almak zorunda. Ben de zamanında 1 defa kendi hatam yüzünden kaldım ve o 2 saatlik dersi zorla alıp yeniden sınava girdim.
Yönetmelikte zorunda da , kim takıyor ki. Bana babam öğretmişti o yüzden hiç derse gitmedim.
Yönetmeliğe göre ilk yardım , trafik kuralları vs içeren o ilk sınav öncesi eğitimlere de katılım zorunlu , hiç katılan gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…