Direksiyon sınavından sonra sertifika ne zaman e-Devlet'e düşüyor?

FatihT38

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün direksiyon sınavını geçtim ne olur ne olmaz diye 19 Kasıma randevu aldım nüfus müdürlüğünden çünkü randevu bulmak neredeyse imkansız yaklaşık 3 saat bilgisayar başında siteyi yenileyerek anca randevu bulabildim henüz e-Devlet sürücü sertifikası gözükmüyor kaç güne gözükür 19 Kasıma kadar gözükmesi lazım ayrıca nüfus müdüğürlüğüne biyometrik fotoğraf dışında ne götürülmesi gerekiyor yakın zamanda ehliyet alan birisi bu konu hakkında beni aydınlatabilir mi?

1-2 güne çıkıyor diye biliyorum hafta sonuna gireceğiz kursun tembellik yapmazsa sertifika pazartesi olur benim şansıma sınavın ertesi günü çıkmıştı.

Bende 2 hafta sürmüştü sertifika işi. Sürücü kursuyla konuş istersen.

1-2 güne çıkıyor diye biliyorum hafta sonuna gireceğiz kursun tembellik yapmazsa sertifika pazartesi olur benim şansıma sınavın ertesi günü çıkmıştı.

Hocam çünkü malum 2025'ten sonra fiyatlar artacak randevu bulmak neredeyse imkansız o yüzden fiyatlar artmadan almak istiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin.

Bu hafta düşer diye tahmin ediyorum pazartesi günü düşmez ise sürücü kursu ile görüşebilirsin.

3-4 güne çıkar. 1 tane fotoğraf ve kimlik bu kadar. Eğer sistemde parmak izin yoksa onu da alırlar sonra geçici ehliyet veriyorlar zaten.

Ben önceden araştırdım kimlikde imza olması da gerekiyormuş geçen ay kimliğimide yeniledim.

Öncelikle hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin.

Bu hafta düşer diye tahmin ediyorum pazartesi günü düşmez ise sürücü kursu ile görüşebilirsin.

Sağ olun teşekkürler pazartesi düşerse çok iyi olur çünkü salı gününe zor randevu alabildim saatlerce beklediğim için başkası iptal etti diye büyük ihtimal.

Nüfusa sertifikayı fizikzel olarak götürmeye gerek var mı yoksa sistemde olması yeterli mi?

Son düzenleme:
Ne yaptınız hocam? Ben de alacağım ne götürmem lazım? Sertifikayı e-Devlet'ten çıktı alsam olur mu?

Hocam aldınız mı ben de alacağım da belge işi hiç net değil, sağlık raporu falan diyen var sadece fotoğraf kimlik diyen var anlamadım.

Hocam aldınız mı ben de alacağım da belge işi hiç net değil, sağlık raporu falan diyen var sadece fotoğraf kimlik diyen var anlamadım.
Hocam gittim direkt ne olur ne olmaz diye e-devletten sertifikayı çıkartmıştım hiç ona bile bakmadılar. Sadece biyometrik resim alsan yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…