Dirext 12 nasıl devreye sokulur ?

tufanoo

Hectopat
Daha fazla  
Abi bu yeni çıkan kartlar Dirext X 12 destekli değil mi? Şuan bende Windows 10 yüklü ama oyunlarda bir değişiklik olmadı. Dirext 12'den nasıl faydalanacağım. Arkadaşlar inanın çok bilgim yok rahatsızlık verdiysem özür diliyorum ama bu kez aynı hataya düşmek istemiyorum almışken 3-4 yıl rahat gitsin istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iboib, desteklemeyen ekran kartlarında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Onlar yine oyunları -tabi çıkarsa- eski DirectX sürümleriyle çalıştıracaktır.
Oyunun eski DX sürümleri için destek sunması lazım. Ancak çoğu firma ekran kartı yüklsetmeye zorlamak için bu desteği vermez bence. Sadece eski DX sürümler için de destek sunan oyunlar çalışacaktır.

Ustadharak, RG haricinde diğer firmalar çok da tınlamıyor. Yoksa GTA V gibi bir oyunu DX10 destekli çıkarmaları büyük nimet. Satış için falan olabilir ancak insanlara yeni ekran kartı aldıracak olan oyun eskiye uyumlu çıkıyor. Çok iyi bir şey bu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı