Diriliş Ertuğrul hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence ürünü incelemeden genelleme yapmak doğru olmaz ama Erzurum oyunu tam söylediğiniz gibi zaman kaybı.

Kafa kesiyorlar diye kendi tarihini konu alan dizileri saçma bulan gençlik, bir yeşil canavarın binadan binaya atladığı Batı'nın filmlerine hayran.
Bizim tarihimizde havada bıçağı tutup ondan sonra Bizanslılara atan bir adam yok.
En azından o dizide tarih olmadığı belli, olmasına karşı değilim fakat biraz fazla suyunu çıkartıyorlar, seyirciye gaz vermek üstüne kurulu bir dizi tamamen
Ek olarak Godzilla sevmem.

Bence ürünü incelemeden
"O" konuda gayet de olur. Elinde kaliteli bir ürün olmayan kişiler bu yolu kullanır. Milli ve dini değerleri sömürerek kendini tükettirir insanlara.

Dünya çapında sevilen dizilere bak bakayım çekildikleri ülkenin propagandası yapılıyor mu? Vatan millet İsa diye geziyorlar mı? Bizde 5 replikten 2'si vatan 1'i Allah olsa şaşırmam

Bana Osmanlı filmleri çok kötü geliyor. Osmanlı Tarihini severim normalde ama bana aşırı saçma geliyor.

İzlemedim.
Tarihle ilgili dizilere önyargıyla yaklaşıyorum çünkü her an "Vatan, millet, Allah" tarzında repliklerle karşılaşmak istemiyorum.
Bu arada diziyi izlemedim, linçlemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…