Bu Vatan millet Sakarya, yaşasın ırkımız, ulu Türk milleti vs. içerikleri komik geliyor. Ciddiye alamıyorum.
Ertuğrul'dan alakasız söylüyorum bunu, bir üründe ne kadar çok milli ve dini değer varsa bilin ki o ürün zaman kaybından başka bir şey değildir.
Bizim tarihimizde havada bıçağı tutup ondan sonra Bizanslılara atan bir adam yok.Kafa kesiyorlar diye kendi tarihini konu alan dizileri saçma bulan gençlik, bir yeşil canavarın binadan binaya atladığı Batı'nın filmlerine hayran.
Kafa kesiyorlar diye kendi tarihini konu alan dizileri saçma bulan gençlik, bir yeşil canavarın binadan binaya atladığı batı'nın filmlerine hayran.
O da doğru aslında ama vermeleri lazım, yanlış bilgilenme olmasın.Bence tarih izlediğini sanmak o kişinin sorunu dizinin değil.![]()
Hocam profilinizden dolayı solcu forumdaşlardan linç yediniz mi hiç?
Maalesef düşmanlıkla karşılaştığım oldu. Ben hepsini Allah'a havale ettim. Adabını bozmaya değmez.
"O" konuda gayet de olur. Elinde kaliteli bir ürün olmayan kişiler bu yolu kullanır. Milli ve dini değerleri sömürerek kendini tükettirir insanlara.Bence ürünü incelemeden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.