Diriliş Ertuğrul hakkında ne düşünüyorsunuz?

Salih Gürbüz

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2020
Mesajlar
2.640
Makaleler
2
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biraz önce karşıma bir haber çıktı; Diriliş Ertuğrul Türkiye'de en çok izlenen (ortalama 15,16 reyting alıyormuş) ve en çok diğer ülkelere ihracatı yapılan dizilerden birisiymiş. Aramızda Diriliş Ertuğrul'u izlemiş olan var mı, sizce Türk dizileri arasında ne kadar iyi?
 
Aklıma hep bu geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kılıç çeken reisler. Hatırlıyorum. Hatta Saadettin-i Köpek'i oynayan oyuncunun bineceği otobüsün önünü kesip şehirden (Galiba Konya idi ama yanlış ta olabilir) geçirmemeyi bile düşünenler vardı yanlış hatırlamıyorsam o kadar ciddiye almışlar sanırım. O haberi duyduğumda gülmekten yarılmıştım.
 
Kılıç çeken reisler. Hatırlıyorum. Hatta saadettin-i köpek'i oynayan oyuncunun bineceği otobüsün önünü kesip şehirden (galiba Konya idi ama yanlış ta olabilir) geçirmemeyi bile düşünenler vardı yanlış hatırlamıyorsam o kadar ciddiye almışlar sanırım. O haberi duyduğumda gülmekten yarılmıştım.

Kurtlar Vadisi'ndeki Çakır karakteri ölünce cenaze namazı kılan manyaklar da vardı :D
 
Moğolların Anadolu ordularının koskoca generali Baycu Noyan Halime Bacıyı (Halime miydi artık bilmiyorum) bizzat kendisi götürüyor. Daha ne yorum yapayım? Figüranı olmayan bir dizi. Yapımcısı cimri olmasa çok iyi olurdu belki.
 

Dosya Ekleri

  • baycu-noyan-dirilis-ertugrula-geri-mi-donuyor-c17ea2.jpg
    baycu-noyan-dirilis-ertugrula-geri-mi-donuyor-c17ea2.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 65

Yeni konular

Geri
Yukarı