Kaval kemiğiniz mi hocam?Koruma ekipmanı olmadan sparring yaptık benim salladığım bir tekme rakibimin dirseğine isabet etti. Acısı eve gidince gelmeye başladı bu ağrı nasıl geçer? Kıvranıyorum adeta.
Kaval kemiğiniz mi hocam?
Koruma ekipmanı olmadan sparring yaptık benim salladığım bir tekme rakibimin dirseğine isabet etti. Acısı eve gidince gelmeye başladı bu ağrı nasıl geçer? Kıvranıyorum adeta.
Hocam kaval kemiği kolay geçmez zaten
Hocam kaval kemiği kolay geçmez zatenben kaç defa merdivene vurdum 1-2 hafta ağrısı gitmedi. Hem kırılma çatlama olsa ağrıdan duramazdınız. Yürüyüşünüzü bozuyor mu bu ağrı?
Zamanla illaki geçer(2-3saat) olmadı doktora görünün geçmiş olsun.
Bekleyin hocam başka çare yok gibi. Ağrı için bir krem varsa kullanın derim.Ayağa kalkamıyorum hocam
Ama eve giderken hiç acı bile hissetmedim ne zaman eve gelip oturdum tam kahvemi içiyordum bir anda deli dehşet bir ağrı geldi.
Teşekkür ederim![]()
Bekleyin hocam başka çare yok gibi. Ağrı için bir krem varsa kullanın derim.
Hocam kusura bakmayın baya geç döndüm. Şuan nasıl?Hala tam olarak iyileşmedi krem falan da fayda etmiyor![]()
Hocam kusura bakmayın bayağı geç döndüm. Şu an nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.