Dirseğin iç yüzündeki ağrı

Yeni başladığınız için olmuştur. Ben iki gün ağrıdan dolayı T-Rex gibi gezmiştim evde ilk başladığım zaman. Kas gevşetici veya kantaron yağı sürebilirsiniz, iyi gelir. Tutulmuşsa açmak için zorlamayın daha kötü hasarlara yol açabilirsiniz. Bu tip ağrılar mikroskobik kas yırtıkları yüzünden de olabiliyor. İyileşmesi de sadece zaman ile oluyor. İki üç günden fazla sürerse kesinlikle doktora gidin.

Yeni başladığınız için olmuştur. Ben iki gün ağrıdan dolayı T-Rex gibi gezmiştim evde ilk başladığım zaman. Kas gevşetici veya kantaron yağı sürebilirsiniz, iyi gelir. Tutulmuşsa açmak için zorlamayın daha kötü hasarlara yol açabilirsiniz. Bu tip ağrılar mikroskobik kas yırtıkları yüzünden de olabiliyor. İyileşmesi de sadece zaman ile oluyor. İki üç günden fazla sürerse kesinlikle doktora gidin.

Buz koyuyorum şimdi kantaron süreyim

Ama çalışırken hiç sorun olmamıştı yatıp kalktıktan sonra solda ağrı oldu sonraki gün ise sağda oldu

Yeni başladım 5kg ile çalışıyorum
Yeni başlayan biri için oldukça normal bir durum bu. Salonda sizinle ilgilenen hoca zaten yol gösterecektir, gaza gelip fazla ağırlık kaldırmaya çalışmayın yeter. İyileştikten sonra çok ara vermeden tekrar dönmeye çalışın yoksa yine yaşayabilirsiniz.

Yeni başlayan biri için oldukça normal bir durum bu. Salonda sizinle ilgilenen hoca zaten yol gösterecektir, gaza gelip fazla ağırlık kaldırmaya çalışmayın. İyileştikten sonra çok ara vermeden tekrar dönmeye çalışın yoksa yine yaşayabilirsiniz.

Evde çalışıyorum fazla kilo istesem de basamam yapabilsem yapmam zaten sandalyeyi bile zar zor kaldırıyorum hayatı bayağı zorlaştırdı
Rahat ol geçer bir kaç güne. No pain No gain. Basssss
İnşallah
Yeni başlayan biri için oldukça normal bir durum bu. Salonda sizinle ilgilenen hoca zaten yol gösterecektir, gaza gelip fazla ağırlık kaldırmaya çalışmayın yeter. İyileştikten sonra çok ara vermeden tekrar dönmeye çalışın yoksa yine yaşayabilirsiniz.
Şimdi kantaron sürdüm kaslarım aşırı gergin sanki zorlasam kopacak gibi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı