Dirsekte çıkan çıkıntı normal mi?

Yusuf.23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar spora gittim eve gelince kollarım aşırı ağrımaya başladı ilk defa spor yapmaktandir deyip gecistirdik ve sonradan dirseğimin böyle olduğunu fark ettik hastahaneye gittim ağrı yoksa sıkıntı yok dediler ama içim rahat etmedi sizin dirseğiniz ile karşılaştırıp bir yorum yazar mısınız?

Ve son olarak büyüme planlarına bir zararı olmuş mudur bunun uzamama bir sıkıntısı olur mu?

Dosya Ekleri

• 20240619_012753.jpg
    20240619_012753.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 116
  • 20240619_013212.jpg
    20240619_013212.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 20240619_014640.jpg
    20240619_014640.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar spora gittim eve gelince kollarım aşırı ağrımaya başladı ilk defa spor yapmaktandir deyip gecistirdik ve sonradan dirseğimin böyle olduğunu fark ettik hastahaneye gittim ağrı yoksa sıkıntı yok dediler ama içim rahat etmedi sizin dirseğiniz ile karşılaştırıp bir yorum yazar mısınız?

Ve son olarak büyüme planlarına bir zararı olmuş mudur bunun uzamama bir sıkıntısı olur mu?

Evet normal. Ve zayıf olduğun için öyle gözüküyor. Çevremde de böyle insanlar var zayıflar diye dirseklerindeki kemik belli oluyor rahatsızsan kilo alirsin.

Zayif oldugunuzdan var o. Hiçbir problem yaratmayacak bir şey.

Görsellere bir de önden görüntüsünü ekledim ona da bakıp yorum yaparsanız sevinirim çok anormal geliyor bana çünkü kolum.

Evet normal. Ve zayıf olduğun için öyle gözüküyor. Çevremde de böyle insanlar var zayıflar diye dirseklerindeki kemik belli oluyor rahatsızsan kilo alirsin.

Hocam zahmet olmazsa sizde bakar misiniz?

Görsellere bir de önden görüntüsünü ekledim ona da bakıp yorum yaparsanız sevinirim çok anormal geliyor bana çünkü kolum.

Görsellere birde önden görüntüsünü ekledim onada bakıp yorum yaparsanız sevinirim çok anormal geliyor bana çünkü kolum
Hocam ben de gorece zayif biriyim. Ayni sey bende de var. Problem etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı